Wysłany: Nie Gru 28, 2008 20:21 [r200 1998r. 5 drzwi] wzmacniacz i tuba w bagażniku
Witam,
noszę się z zamiarem zamontowania w bagażniku wzmacniacza i tuby basowej.
Którędy najlepiej poprowadzić kable sygnałowe od radia do bagażnika?
Skąd najlepiej wziąć zasilanie do wzmacniacza?
Pozdrawiam.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 28, 2008 20:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Nie Gru 28, 2008 21:19 Re: [r200 1998r. 5 drzwi] wzmacniacz i tuba w bagażniku
leszek95b napisał/a:
Witam,
noszę się z zamiarem zamontowania w bagażniku wzmacniacza i tuby basowej.
Którędy najlepiej poprowadzić kable sygnałowe od radia do bagażnika?
Skąd najlepiej wziąć zasilanie do wzmacniacza?
Pozdrawiam.
Kolego... Kabelki ciągniesz wzdłuż progu. Najlepiej lewym progiem (strona kierowcy ciągnij zasilanie prosto od akumulatora) natomiast prawym progiem sygnałowe od radia.
Pomógł: 50 razy Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 800 Skąd: Ostrów Wielkopolski
Wysłany: Czw Sty 01, 2009 14:42
escatox napisał/a:
Kolego... Kabelki ciągniesz wzdłuż progu. Najlepiej lewym progiem (strona kierowcy ciągnij zasilanie prosto od akumulatora) natomiast prawym progiem sygnałowe od radia.
Ja za każdym razem ciągnę wszystkie kable po jednej stronie i nigdy się nic nie dzieje, wbrew opinii innym, że są jakieś zniekształcenia czy innego typu zakłócenia...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ja za każdym razem ciągnę wszystkie kable po jednej stronie i nigdy się nic nie dzieje, wbrew opinii innym, że są jakieś zniekształcenia czy innego typu zakłócenia...
jak sygnałowe są dobrej klasy podwojnie ekranowane to powinno byc ok. Ale nieraz slychac dzialanie silnika itp dlatego lepiej klasc osobno.
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
ja mam kable zasilajace puszczone lewa strona w progu a kable sygnałowe tunelem i pod wykładziną Ale Kolego w żadnym wypadku nie kupuj Tuby!! Kup Skrzynie a nie jakaś szajsowatą tubę!! Żadna tuba Nie dorówna Solidnej Skrzyni!! Ile Kolego przeznaczasz Pieniedzy na sprzet??
ja mam kable zasilajace puszczone lewa strona w progu a kable sygnałowe tunelem i pod wykładziną Ale Kolego w żadnym wypadku nie kupuj Tuby!! Kup Skrzynie a nie jakaś szajsowatą tubę!! Żadna tuba Nie dorówna Solidnej Skrzyni!! Ile Kolego przeznaczasz Pieniedzy na sprzet??
a załóż się?? tylko postaw prawdziwa tube oczywiście ja mowie o tubie a nie o obudowie w kształcie walca nazywanej "tubą"
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum