mieszko_2006 dopisz w profilu nr rej. będzie można pozdrawiać (ostatnio widuję same 25 w Poznaniu)
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Żona to tu się pewnie mało będzie wypowiadała, jak problemy to ja szukam rozwiązań, a pogadać to ona czasu zbytnio nie ma . Ale już dostałem opieprz że nie zapisałem się do klubu. Moje pytanko. Czy te wasze naklejki idzie nakleić od wewnątrz szyby. Bo widziałem auta w tym roverki 75 z naklejkami na bagażniku - powiem, że średnio to wygląda, a nie jestem fanem obklejania
Niestety. Klej jest tylko od spodu vlepki... ja tam sobie nakleilem. Nie wyglada najgorzej. Zdjalem za to angileska flage W polaczeniu z caloscia (moj kolor) czyli z vlepka i naklejkami pod tabilce nie wyglada to tak zle. O ile sama vlepka jest troszke inwazyjna o tyle nalpeki pod tabilce sa jak wszedzie - takie same... Kontrast czerni i żółci powoduje, ze zwraca sie na nie uwage.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Dziękuje za miłe powitanie... Mój mąż marudzi, że nie będę się udzielała na forum. Jednak jest w błędzie. Chcę się zapisać do klubu roverki. Jestem ciekawa czy z okolic Gorzowa Wlkp. są miłośniczki roverków. Proszę o informacje.
Pozdrawiam wszystkich.
Zakochana w Roverku 75
[ Dodano: Pią Sty 16, 2009 20:24 ]
A tak na marginesie to może jakieś spotkanie roverkowiczów?? Niestety na to w Poznaniu nie mogłam jechać bo roverek był chory. Ale lekarz mechanik go "chyba" uleczył /inaczej wyjdzie w praniu wszystko/. Więc jeśli macie jakieś informacje to prosze o info.
Nie wiem, gdzie to będzie pasowało, więc piszę tutaj.
Planujemy z żoną jutro wyskoczyć na Kaszuby. Są z tamtych okolic ludzie z tego forum?
Reklamy Kaszub to czyste powietrze, cisza i spokój dookoła. Co mnie odrobinę przeraża Bo to oznacza nudę No ale co się nie robi dla żony Jakby ktoś był z Kaszub to przynajmniej może dzień upłynąłby na podziwianiu swoich aut i gadaniu o nich
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum