Wysłany: Czw Sty 15, 2009 10:09 [R416] Żarówki i płyn do wspomagania-jakie?
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
Jak w temacie-zadaje pytania obydwa żeby nie zakladac dwoch tematow. Jaki typ zarowek (drogowe i postojowki) wchodzi do tego modelu i jaki plyn do wspomagania?Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Mar 07, 2011 23:52, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 15, 2009 10:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam-najpierw sorry ze nie psozukalem ale pisalem z tel. a szybko byla mi potzrebna informacja-dzieki za pomoc i wyrozumialosc:)
A teraz do rzeczy-- kupilem niebieski plyn FEBI Bilstein do przekladni kierowniczej-jeszce nie wlewalem bo nie wiem...na nim jest napisane ze nie mzoe byc mieszany z innymi olejami hydraulicznymi.Mysliscie,z e mozna go smialo wlac?
Zarowki -kupilem H7 mijania OSRAM Night Breaker 70zl- i W5W Philips BlueVision.-15zl.
Pomógł: 22 razy Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 508 Skąd: Z Google :)
Wysłany: Czw Sty 15, 2009 19:24
a nie latwiej bylo kupic plyn uniwersalny na dolewke??
[ Dodano: Czw Sty 15, 2009 19:26 ]
sa przeciez plyny uniwersa;lne czy to hamulcowy czy do wspomagania czy nawet chlodniczy... moaj uniwersalne zastosowanie i sa mieszalne z innymi plynami...
_________________ www.dvhk.eu nowe forum nowe mozliwosci
Witam-najpierw sorry ze nie psozukalem ale pisalem z tel. a szybko byla mi potzrebna informacja-dzieki za pomoc i wyrozumialosc:)
A teraz do rzeczy-- kupilem niebieski plyn FEBI Bilstein do przekladni kierowniczej-jeszce nie wlewalem bo nie wiem...na nim jest napisane ze nie mzoe byc mieszany z innymi olejami hydraulicznymi.Mysliscie,z e mozna go smialo wlac?
Zarowki -kupilem H7 mijania OSRAM Night Breaker 70zl- i W5W Philips BlueVision.-15zl.
bylo kupic shellowki olej dexron 2d i dolać po prostu a nie jakis niebieski ja kupywalem w norauto, przynajmniej ma kolor olejowy;)
No bylo kupic-jakies zacmienie mam Wogole to sie okazalo ze ten ktory mam dotychczas to jest wogole zielony jakis zeby bylo smieszniej:) Mialem kupic dexron ale go nie bylo akurat i kupilem ten:/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum