Pomógł: 38 razy Dołączył: 26 Lut 2007 Posty: 1182 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Czw Sty 15, 2009 21:29
w klimatroniku chodzą cały czas, wiosna, lato, jesień, zima a manualnej klimie włączają się same wraz z włączeniem ogrzewania tylnej szyby które włącza się samo jak są mrozy
Pomógł: 54 razy Dołączył: 22 Maj 2008 Posty: 957 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: Czw Sty 15, 2009 21:41
O!!! To cenna informacja.Jak im się chciało robić tyle wersji i tyle możliwości programowania całokształtu?Swoją drogą,kiedyś marzyłem,żeby mieć autko z kupą gadżetów,ale to było przed wojną,kiedy posuwałem Syrenką 105.Tam był jeden zasadniczy gadżet-Spryskiwacz przedniej szyby z gumową gruchą!A na marginesie,jak jechałem we wrześniu do PHJOWI,to była straszna mgła i wtedy jeszcze miałem uwalone jedno lusterko i było zaparowane,a drugie OK,więc grzanie przydaje się nawet latem!
Pomógł: 38 razy Dołączył: 26 Lut 2007 Posty: 1182 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Czw Sty 15, 2009 21:53
Kolega Zukowaty zrobił dziś wielkie come back i już napisał
Zukowaty napisał/a:
Lusterka wlaczaja sie automatycznie i niestety chodza caly czas co jest troche denerwujace w deszczu bo szubko sie szkla bludza
a ja się nie zgodzę po części... bo co prawda brudne ale coś widać a jak są mokre to g***o widać No a mój bajer z lusterkami też jest good - tzn. z całym ogrzewaniem tylnej szyby. Ale nie wyczaiłem przy jakich temp. zaczyna się załączać...
Co do lusterek to denerwuje mnie to ze jak wsiadam do ayta i mam do przejechania 1000km to po kilku godzinach jazdy w ogole ni w nich nie widac,Trzeba czyscic. Nie smiac sie,czasem nawet udaje mi sie te 1000km bez awarii przejechac
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Dam-Kam jeździmy podobnie Bo ja od 8 lipca Szczęśliwy miesiąc mam nadzieje dla nas Chociaż już niedługo będę musiał się z nim rozstać i dam na licytowanie Chociaż zakochałem się w 75 Ale siła wyższa.
Panowie się za słówka łapią a ja serio pytam: OD JAKIEGO MODELU DYWANY pasują do R75... Muszą być GUMOWE i BEŻOWE...
Na allegro jest mnóstwo czarnych- gumowych, albo kolorowych - szmacianych...
Beżowych do R75 N I E M A
Ot co! Chyba nikt mi za złe nie weźmie, że chcę dywaniki pod kolor. W końcu noblesse oblige
Za to dziś w Norauto spredawca wyszedł ze mną na plac, zajrzał do wozu i mówi: "Mam coś dla pana", po czym przyniósł mi takie gumowe SREBRNE... Trochę wiejskim tuningiem zapachniało, więc mówię mu "Wie pan, to by pasowało do tej silverstone edition..."
[ Dodano: Czw Sty 15, 2009 23:47 ] se7en86,
A co to za siła wyższa, jeśli nie tajemnica?
Pomógł: 20 razy Dołączył: 08 Mar 2008 Posty: 85 Skąd: Gdynia
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 00:13
Kizashi napisał/a:
Panowie się za słówka łapią a ja serio pytam: OD JAKIEGO MODELU DYWANY pasują do R75... Muszą być GUMOWE i BEŻOWE...
Na allegro jest mnóstwo czarnych- gumowych, albo kolorowych - szmacianych...
Beżowych do R75 N I E M A
Ot co! Chyba nikt mi za złe nie weźmie, że chcę dywaniki pod kolor. W końcu noblesse oblige
Teraz nie ma, ale jak szukałem w listopadzie, to były. Około 170 PLN za komplet. Kupiłem czarne za połowę tej ceny
AdrianWWL,
Wow! Dzięki - nie dość, że szybka porada, to jeszcze od Ziomka. W każdym razie powiat ten sam...
Ja się chwilowo zastanawiam nad tymi, ale pewnie się złamię i kupię "oryginały"
Kilka osób kupowało w tamtym sklepie dywaniki i chyba wszyscy byli zadowoleni. Podobno niektóre modele pasują lepiej od oryginałów . Jakość też na wysokim poziomie. No i na takich pewnie dłużej pojeździsz niż jeden sezon
AdrianWWL,
Tak się waham, bo staram się zaoszczędzić, ale wiem, że jak kupię teraz te tanie, to za miesiąc się wkurzę i kupię te droższe, więc - po co płacić dwa razy
[ Dodano: Pią Sty 16, 2009 14:41 ] AdrianWWL,
Hm, Z tego Adaszo odpisali mi, że w tej chwili nie mają i nie wiadomo, kiedy będą...
[ Dodano: Pią Sty 16, 2009 22:49 ]
Panowie, a po czym poznać, czy ma ASR ?
Czy ogrzewane lusterka są w każdym egemplarzu?
Dziś się zdziwiłem, bo podobno są R75 bez elektrycznych szyb z tyłu. A Mazda na to "niemożliwe"
_________________ Był 75 CDT tourer, potem 75 CDTi limuzyna, potem Mazda Premacy DiTD, a teraz oldschool = R45 sedan iTD...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum