Wysłany: Nie Sty 18, 2009 23:50 WITAM WSZYSTKICH!!!
Witam wszystkich,troszkę spóźnione,ale szczere powitanko Zanim kupiłem swojego R,sporo mi pomogliście,mnóstwo informacji,porad i wskazówek.Aż nadeszła magiczna chwila i w październiku zakupiłem swoją ,,Kochanicę''-jak mówi o nim moje małżeństwo Powiem tylko,że jest to moje pierwsze auto i jestem świeżak-kierowca-prawko od 4 grudnia i nie żałuję mojej decyzji i zakupu.Zakochałem się,od momentu złapania kierownicy i posadzenia swoich 4 liter w fotelu kierowcy.Z każdym dniem nasza miłość się rozwija i kwitnie(mimo ostatnich -20 stopniowych mrozów:))Nie wiedziałem ,że można gadać z autem-ale można teraz to wiem(a może to skutki kilkuletniej pracy pod ziemią????)Zaglądałem,zaglądam i będę tu zaglądał-wspaniały pomysł-chylę czoła pomysłodawcom,adminom,klubowiczom i wszystkim ,którzy przykładają swe dłonie do tej kopalni informacji.Jeszcze raz pozdrawiam!!!
Piotrek vel Jugol vel Bolek
Ostatnio zmieniony przez Jugol Nie Lut 01, 2009 13:08, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 18, 2009 23:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tom214Si [Usunięty]
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 00:10
Witaj zatem oficjalnie.
Faktycznie, to Forum to taka kopalnia wiedzy, najlepsze złoża w Polsce.
A co do rozmów z R, to jak najbardziej zdrowy objaw.
Pzdr!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum