Tak jak w temacie.
Które z tych alufelg pasowały by wizualnie do 600-tki?
Raczej jakieś "tradycyjne" czy coś "nowocześniejszego?
Chodzi mi o to,czy nie będzie to trochę "śmiesznie" wyglądać-stara linia auta z nowoczesnym wzorem felg.
Żeby sie nie "gryzły" felgi z autem...
Rozmiar 16".
Ewentualnie jak ktoś ma na 600 to niech sie pochwali...
wedlug mnie 3, albo jakies inne polerowane, ja u siebie mam zalozone polerowane cos w stylu 3 tylko ze 5-ramienne i wygladaja pieknie, pasuje do obwodek w kolo szyb, bardzo dobrze sie czyszcza.
Pomógł: 54 razy Dołączył: 23 Maj 2008 Posty: 942 Skąd: Zabierzów
Wysłany: Wto Sty 20, 2009 22:36
emil123, a jaki masz rozmiar opon/felg?
Nic nie ociera?
Mam taki kalkulator rozmiarów kół i przy przejściu ze 185/65/15 na 205/50/16 średnica kół zmniejsza sie o 10mm.
Natomiast stosując opony 205/55/16 średnica kół zwiększa się o 10mm-nie będzie nic ocierać?
Na 7" felgę jaka szerokość opony jest odpowiednia?
ja mam 16" 205/55 nic nie ociera i jest wszystko dobrze.jak mi ktos powie jak wstawic zdjecie(bo jeszcze nie wystawialem i nie wiem jak) to pokaze jak wyglada moja 600
emil123,
klikasz "edytuj" w swoim poście, później na samym dole będziesz miał pole dodawania załączników, klikasz na "Wybierz" znajdujesz plik na dysku , klikasz na "Dodaj załącznik" i po chwili na końcu wysyłasz ponownie posta i gotowe
lub
pakujesz fotkę gdzieś w net ... umieszczasz link w swoim poście w znacznikach
[img] TWÓJ LINK [/img]
i też zadziała
_________________ Pozdrawiam - Brt
Bidi [Usunięty]
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 15:21
emil123 napisał/a:
ja mam 16" 205/55 nic nie ociera i jest wszystko dobrze.jak mi ktos powie jak wstawic zdjecie(bo jeszcze nie wystawialem i nie wiem jak) to pokaze jak wyglada moja 600
1. uruchamiasz ten program http://imageshack.us/
2. wybierasz z dysku swojego zdjecie po czym pozniej klikasz na host it i czekasz
3. pojawiaja Ci sie linki i wybierasz "Hotlink for forums (1)"
4. zaznaczasz caly link kopiujesz
5. wklejasz caly link do posta i juz jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum