Nie chciałem żeby było chamsko... to się żegnam jak potrzeba...
Nie wiem w zasadzie czemu to robię... ale muszę... jak byście kiedyś potrzebowali czy zaklepać tor w Radomiu czy coś to GG: 3117171
Życzę wszystkim szczęścia i Do widzenia
Adrian355
Admin proszę o usunięcie konta
Ostatnio zmieniony przez walkie Czw Sty 22, 2009 22:38, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 21:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Adrian ... czy Ty myslisz ,ze admin ot tak Ci konto usunie ZAPOMNIJ podanie 2 zdjecia, no i wiesz .... musi nabrać mocy urzędowej póxniej Admini rozpatrzą, zrobimy w razie czego ankietę na forum no i może wtedy a i jeszcze pisemna zgoda Cioci kasjo w załaczniku
Ponaglam prośbę do administratora o usunięcie konta użytkownika. A pod względem mojego stażu tutaj proszę o pominiecie tych procedur bo sam byłem adminem i wiem ze usunięcie konta zwykłego usera trwa nie więcej jak 5s. Z góry dziękuję
_________________ był od 13 Kwietnia Rover 220SD ...
Adrian355, dziecko nie rób scen, bo Cię znajdę i wychłoszczę
Od chłostanie to my Wilda mamy Kasjo. Nie odbieraj mu roboty.Adrian355 lepiej posłuchaj kobiet bo jak napuścimy na Ciebie naszego nadwornego Poznańskiego chłostacza to cienko może być.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
NIe kumam tu czegoś Czemu o zwykłego usera tyle szamotania... nigdy nie byłem nie jestem klubowiczem więc tym bardziej... Piter liczyłem na twój mocny charakter że Ty będziesz taki i mnie wysłuchasz.... juz mi tylko Maciej został ... lub BRT na jaki adres chcesz powyżej wymienione dokumenty
Ludzie to tylko jedno kliknięcie i jeden użytkownik na minusie... chyba klubowi i forum zależy na jakości userów i klubowiczów a nie na ilości ... za 12godzin się wyrówna bo się ktoś zarejestruje... a po co tu komu puste konto 16latka ... Dobranoc
[ Dodano: Sro Sty 21, 2009 23:00 ]
Paul napisał/a:
co Ty, dziecko jesteś?
tak jestem dzieckiem, i długo tak będe jeszcze uważał.
W czym jest problem? Przeciez konto mozna usunac w nawet 3 sek
Chyba, ze Adrian potrzebuje akceptacji i sprawdzenia czy czuje sie tu potrzebny.
Napisal posta pozegnalnego, ale tak naprawde chce tylko sie dowiedziec co my na to.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
W czym jest problem? Przeciez konto mozna usunac w nawet 3 sek
Chyba, ze Adrian potrzebuje akceptacji i sprawdzenia czy czuje sie tu potrzebny.
Napisal posta pozegnalnego, ale tak naprawde chce tylko sie dowiedziec co my na to.
No to już !@!$# przegięcie
]
Co ja jakaś DODa jestem co musi co jakis czas dupsko pokzać zeby miec rozgłos Jak bym chciał se popatrzeć czy ludzie o mnie myślą to bym sie dawno w łeb strzelił i se popatzył na własny pogrzeb A nie tak jak ty wielebny Marku uważasz....
Nie chce zadnego nowego konta... dobra po co ja sie wogóle odzywam i loguje......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum