Witam
Mam pytanko dotyczące wymiany amortyzatorów, a mianowicie czy w Roverze 25 jest jakaś guma lub łożysko w kielichu w mcpersonie z przodu Wiem, że ople mają łożysko, renault gumę, a chciałbym od razu u siebie wymienić przy wymianie amortyzatorów
Pozdrawiam
Ps. a i może ktoś się spotkał z czymś takim, że podczas hamownia, samochód wpada w wibracje, kierownica także ale tylko w przedziale 80-55km/h Dokładniej chodzi mi o to, że np. hamując ze 160 jest wszystko cacy do momentu aż na liczniku pojawi się 80km/h wtedy auto wpada w wibracje do 55km/h a potem znowu jest wszystko cacy do 0km/h, trochę to dziwne, wiem Luzów w zawieszeniu nigdzie nie ma, tarczę proste, geometria w porządku....
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 09:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam
Mam pytanko dotyczące wymiany amortyzatorów, a mianowicie czy w Roverze 25 jest jakaś guma lub łożysko w kielichu w mcpersonie z przodu Wiem, że ople mają łożysko, renault gumę, a chciałbym od razu u siebie wymienić przy wymianie amortyzatorów
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum