Witam. Koledzy w związku ze zbliżającą się wiosną chciałbym zmienić co nie co wizualnie w swoim roverku. Zamierzam założyć felgi 16'może 17' i przyciemnić szyby, stąd moja prośba: mógłby ktoś z was wstawić fotki swojego bruma z przyciemnionymi szybkami??? Super było by jakby ktoś miał przyciemnione szyby w szarym hatchbacku!!
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 22:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A ja mam prośbę Też planuję ciemne szybki, ale nie znam się na obróbce grafiki, więc czy ktoś by był tak miły i przerobił szybki w moim aucie Zdjęcie trochę nieaktualne, od tamtego czasu trochę się zmieniło ale jakieś porównanie będzie Przód chcę zrobić na minimum, a tył na 50-60%. Z góry dzięki jeśli ktoś znajdzie chwilę czasu
Pomógł: 47 razy Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 1080 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Pią Sty 30, 2009 16:19
Tak to wygląda u mnie, niestety niebo się odbija od szyb i w zasadzie nic nie widać
Niestety tu we Wrocławiu lata pełno ptaków i zasrały mi samochód, zmuszony byłem jechać na myjkę żeby jakoś R wyglądał bo nie mogłem patrzeć na te sraki
[ Dodano: Pią Sty 30, 2009 16:21 ]
Nie jestem fotografem i nie wyszły te zdjęcia zbyt dobrze. Postaram się zrobić jeszcze kilka na których będzie widać tą różnicę.
Aha jest to chyba najciemniejsza folia bo nic przez nią nie widać.
Wysłany: Sob Sty 31, 2009 14:58
Nie wiem, jak patrzysz z zewnątrz to nic nie widzisz (to znaczy wszystko się odbija) czyli pewnie najciemniejsza folia, w nocy też nic nie widać dlatego mam dołożone czujniki parkowania bo bez tego to pewna stłuczka
komarek jak chcesz dokladniej zobaczyc jak wygladaja rozne przyciemnienia (od wewnatrz i zewnatrz) podjedz sobie na ulice do studzienki tam przyciemniaja szybki i pokaza Ci rozne probki, a jak bedziesz chcial przyciemniac to w trojmiescie jest kupa ludzi ktorzy robia to w garazach ale ja osobiscie polecam x-cars w rumi.
Pomógł: 31 razy Dołączył: 12 Lis 2008 Posty: 381 Skąd: ANGLIA
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 23:10
A ja polecam AUTO-HIT w bytowie ten gość to naprawdę przeginka nie widziałem lepiej oklejonych szybek A tu masz linka,naprawdę warto jechać ten kawałek z Gdańska.Looknij sobie na galerie.(robiłem u niego kilka aut )
http://www.auto-hit.prv.pl/
_________________ HMMM czy dobrze zrobiłem???...Tak!-ale i tak chcę z powrotem Land Rovera
tak czytam i czytam o tych przyciemnionych szybach i wynika, że przednich bocznych nie można wcale przyciemnić, a tylne boczne i tylna można, ale 3ba wozić ze sobą jakieś papiery „Zaświadczenie o instalacji folii samochodowej” i do tego homologację
Wysłany: Sro Lut 04, 2009 14:17
Ja tam żadnych papierów co do przyciemnionych szyb nie mam. Homologację wystawia zakład który przyciemnia szyby, a homologacja to zwykła naklejka na folii i ją posiadam.
zadnych papierow nie trzeba wozic. w przepisach jest wyraznie napisane ze kierowca musi miec pole widzenia 180 stopni, tylne szyby mozesz sobie nawet zaspawac jak chcesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum