Na avatarze to nie jest mój roverek.
Ten avatar i autko to tymczasowo, jakoś nie mam czasu zrobić zdjęć tego auta. Co go umyję to zaraz pada i jest brudny po jeździe, albo baterie od aparatu padają . Wczoraj wieczorem go znowu umyłem i dziś miałem zrobić w końcu zdjęcia i znów żona uwaliła błotkiem rano .
Mój jest ciemno niebieski. Owszem ma oryginalne felgi, ale są ciut zniszczone. Jedna ma ryse przez cały środek, raczej nie da się jej naprawić. Dlatego chcę kupić jakieś ładne, a nie powiem w tamtym roverze nawet świetnie się prezentują te felgi, taki dostojny, a jednocześnie ostry.
U żony alena w avatarze jest ten rover, ale to telefonem było robione.
Pomógł: 20 razy Dołączył: 08 Mar 2008 Posty: 85 Skąd: Gdynia
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 18:41
jarek73 napisał/a:
Z tego co widzę w topicu właściciel już sprzedał auto.
Auta z tego co wiem nie sprzedał, bo dalej od czasu do czasu widuję je w tym samym miejscu co kiedyś, natomiast już nie na tych felgach (też bardzo mi się podobały), więc spróbuj pogadać z nim na PW.
Pomógł: 20 razy Dołączył: 08 Mar 2008 Posty: 85 Skąd: Gdynia
Wysłany: Sob Sty 31, 2009 11:42
jarek73 napisał/a:
No z tego co pisał w topicu to te felgi ma na lato, a oryginalne na zime
Na tamtych już nie jeździ, musiał zmienić na inne, a teraz w zimie ma też jakieś nieoryginalne.
BTW, to właśnie ten samochód, z tamtymi felgami sprawił, że zacząłem się zastanawiać nad R75 i że w końcu kupiłem swój.
Odpisał mi, że je sprzedał. Ponoć nie produkują ich bo były zbyt podobne do któryś z BMW oryginalnych. Szkoda bo tak patrzę i zbytnio inne mi się nie podobają.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum