po nocy chciałem go odpalić , rozrusznik kręci wszystko jest a nie można go uruchomić, dostałem się do rozrządu aby sprawdzić czy coś się nie stało- wszystko OK, iskra jest,paliwo podaje a nie ma ochoty zagadać
to,co proponujesz abym wymienił cewkę i przewód do aparatu-bo przewody do świec widać że są nowe, roverkiem jeżdżę dopiero rok i nie ja wymieniałem . sprawdzę bo wszystko inne jest OK, autko ma przejechane 20kkm po wymianie rozrządu i innych rzeczy-jest to widoczne ale przy cewce nie widać aby ktoś coś wymieniał. dzięki sprawdzę ,nie wiesz ile kosztuje nowa cewka?
ten czujnik w r400 jest gdzie indziej niż w 200 ,ale też sprawdzałem( najgorsze jest to że normalnie przyjechałem i po nocy już nie chciał gadać ). teraz jestem w robocie a auto mam u kumpla w garażu, sprawdzę jeszcze ten przewód WN do aparatu bo na świecach widać że są w miarę nowe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum