ale..... jak jeden człowiek nie widzi drugiego - to jak ma poznać jego intencje...??,
O stary...w przypadku tekstu o stygmatach i podrzynanym gardle powinna wystarczyć dedukcja Choc nie powiem...sytuacja sprzyjaąca powstawaniu stygmat....mocny konflikt wewętrzny;)
Adrian ale o ile doczytałem to to miejsce nie jest wyłacznie dla posiadaczy samochodów danej marki a tez sympatyków. To mocny powód do cofinęcia swojej decyzji skoro mówisz zaraz po niej o planach ew. zakupu w przyszłości własnego R, czego Ci życzę.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 31, 2009 10:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Adrian355, fajnie, że się odezwałeś i wyprostowałeś sytuację Jeżeli Twoja decyzja o odejściu jest już nieodwołalna, zapraszamy do nas z powrotem jak najszybciej
fearless, mpg, MaReK,
Jak to powiedziano w filmie Symetria ...
,, Czy nawet w takiej sytuacji nie możecie sobie odpuścić"
Bo marzę o braku OT w tym wątku.
Adrian - ja dałem na luz, bo po raz kolejny zrozumiałem swój błąd.... i tak sobie pomyślałem, że od teraz, zanim coś napiszę, trzy razy przeczytam i poczekam aż ktoś napisze posta przede mną.
Adrian ale o ile doczytałem to to miejsce nie jest wyłacznie dla posiadaczy samochodów danej marki a tez sympatyków. To mocny powód do cofinęcia swojej decyzji skoro mówisz zaraz po niej o planach ew. zakupu w przyszłości własnego R, czego Ci życzę.
Dokładnie! Nic dodać nic ująć.
Ale jeśli już podjąłeś decyzję, to ja tam nie będę pisał "żegnaj", tylko "do zobaczenia za jakiś czas".
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum