Witam. Chciałbym zasięgnąć porady troszke bardziej rozeznanej forumowej braci co do spojlera który znalazłem na allegro. Zawsze go chciałem wmontować do swojego roverka czy on będzie pasował ? http://www.allegro.pl/sho...2+wys%C5%82any.
Będę wdzięczny za opinie niby pisze że pasuje do 25 a z tego co widziałem to ona ma troszeczke inny tył jak ta moja dwusetka
W sumie jak już tu jestem to zasięgne jeszcze porady odnośnie progów. Znalazłem jakieś na allegro kiedyś do rovera 200 ale już ich nie ma czy te z 400 będą pasowały nie znam sie i nie wiem czy jest dłuższe to auto:(
http://www.allegro.pl/ite...is.html#gallery
Właściwie to chodzi mi o coś takiego o taką malutką lotke jak tutaj http://cgi.ebay.pl/Rover-...oQQcmdZViewItem z tym że to z angli i trochę sie boje czy mnie nie potraktują tak po swojemu angole Gdyby było w polsce to bym kupił ale szukałem chyba wszędzie cały interenet i znaleźć niemoge
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 31, 2009 00:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 10 razy Dołączył: 16 Mar 2007 Posty: 193 Skąd: Kraków/Chicago
Wysłany: Sob Sty 31, 2009 18:54
Ta lotka jak najbardziej bedzie pasowala, ta w 1 linku i 3 to to samo co do progow to mozna napisac do goscia bo ja nie wiem jak jest z dlugoscia auta 400 a 200, TUTAJ masz progi uniwersalne jezeli Ci sie podobaja, osobiscie to polecalbym progi od MG ZR to chyba najladniejsze rozwiazanie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ta lotka jak najbardziej bedzie pasowala, ta w 1 linku i 3 to to samo co do progow to mozna napisac do goscia bo ja nie wiem jak jest z dlugoscia auta 400 a 200, TUTAJ masz progi uniwersalne jezeli Ci sie podobaja, osobiscie to polecalbym progi od MG ZR to chyba najladniejsze rozwiazanie
No zamówiłem ale nie te niebieską bo jest zbyt wybujana znalazłem taką od mg będzie u mnie we wtorek co do progów to własnie szukałem tych co mówisz ale nie mogłem znaleźć. Te uniwersalne są chyba zbyt wybajerowane jednak poszukam dalej
powodzenia w poszukiwaniach i oczywiscie po zalozeniu lotki jakies foto na forum
Będzie jak zrobie tak jak trzeba w nim wszystko czyli lotke i progi bo zderzaki narazie odpuszczam problem mam jeszcze z jednym może mi pomożesz znasz się na car audio?
Pomógł: 9 razy Dołączył: 21 Paź 2007 Posty: 256 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 13:59
zalezy co chcesz pozmieniac, dodac... jezeli tylko glosniki, jakis wzmacniacz lub dwa czy "tube" lub skrzynie (zabudowe) to praktycznie wszystko masz opisane w dziale car audio. jezeli chcesz cos bardziej wydumanego jak przerabianie konsoli srodkowej lub dodawanie nowych glosnikow itp to zakladaj nowy temat a moze ktos sie znajdzie
co do spoilera to ciekawe jak to bedzie wygladalo bez zdezakow od zr-a. z ciekawoscia czekam na fotki bo moze sam sobie cos takiego zaimplementuje
zalezy co chcesz pozmieniac, dodac... jezeli tylko glosniki, jakis wzmacniacz lub dwa czy "tube" lub skrzynie (zabudowe) to praktycznie wszystko masz opisane w dziale car audio. jezeli chcesz cos bardziej wydumanego jak przerabianie konsoli srodkowej lub dodawanie nowych glosnikow itp to zakladaj nowy temat a moze ktos sie znajdzie
co do spoilera to ciekawe jak to bedzie wygladalo bez zdezakow od zr-a. z ciekawoscia czekam na fotki bo moze sam sobie cos takiego zaimplementuje
musi wyglądać dobrze to tylko loteczka w dodatku nie jest jakas wybujana chodziło mi o coś takiego delikatnego własnie bo mi brakowało coś w tym aucie. Foty zrobie jak założe czyli wczesną wiosną
[ Dodano: Nie Lut 01, 2009 19:01 ]
marcin8c napisał/a:
musi wyglądać dobrze to tylko loteczka w dodatku nie jest jakas wybujana chodziło mi o coś takiego delikatnego własnie bo mi brakowało coś w tym aucie. Foty zrobie jak założe czyli wczesną wiosną
[ Dodano: Nie Lut 01, 2009 19:01 ]
marcin8c napisał/a:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum