_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 12:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
niestety nasz kraj sam wymusza najwyższe środki ostrożności nigdzie nie podawać prywatnych danych, numerów konta, imion, nazwisk, telefon najlepiej mieć na kartę i formalnie nic nie jest twoje hehhe
Fascynujące...
Nigdy takiego wymuszania nie odczułem...
Aczkolwiek w każdym kraju są ludzie, którzy tak postepują...
Ale tymi prędzej czy później zajmuje się prokuratura.
Poza tym, jak nie zablokują Ci konta, to US po PIT'ach trafi do Twojego pracodawcy i ściągnie bezpośrednio z pensji, więc do niczego taki środek zapobiegawczy.
A jak się bardzo wkurzą to Ci zajmą samochód i trochę poczekasz zanim oddadzą.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ale tymi prędzej czy później zajmuje się prokuratura.
a dlaczego ma się zająć mną prokuratura ze nie podaje wszędzie na około swoich danych? zresztą prywatnych... mam do tego prawo i prawo tez powinno chronić moja prywatność wcale nie ma obowiązku żebym podawał je urzędom Wiadomo ze jak będą chcieli dotrzeć to dotrą ale nie mam zamiaru tez ułatwiać nikomu drogi tym bardziej ze wszystko jest zgodnie z przepisami. Odnośnie zajęcia mojego autka skąd wiesz ze jest na mnie
a dlaczego ma się zająć mną prokuratura ze nie podaje wszędzie na około swoich danych?
Nie złapałeś, trudno...
dobryziom napisał/a:
wcale nie ma obowiązku żebym podawał je urzędom
Większość danych masz obowiązek podawać w odpowiednich sytuacjach - np. wysokość zarobków i miejsce zatrudnienia w postepowaniu mandatowym.
dobryziom napisał/a:
Odnośnie zajęcia mojego autka skąd wiesz ze jest na mnie
Nie wiem, zgaduje.
jak pytają i maja do tego uprawnienia to odpowiadam jak nie to milczę ludzie maja w naturze lenistwo wiec jak maja zrobić coś co wymaga więcej zaangażowania i czasu wybierają tych ktorych maja na widelcu... a po co mam na nim siedzieć jak nie muszę.
Jaka rada Nie dac się złapać, albo jeździć przepisowo... kolejność dowolna
Jak już jest mandat to płacić od razu - minęły czsy, gdy inflacja była tak duża, że opłacało się przyjąć 6% kosztów egzekucji - teraz to większa strata niż zysk, bo jak ściągną za pół roku, to na najlepszej lokacie można zarobić przez pół roku 4%.
Panowie... Jeśli macie na tyle jaj, żeby przekraczać prędkość, to miejcie też na tyle, żeby zapłacić mandat, a nie grać na zwłokę i liczyć na przeoczenie władz. Kozaków do jazdy po swojemu nie brakuje, a potem wszyscy robią smutne oczka i liczą na pouczenie
Panowie... Jeśli macie na tyle jaj, żeby przekraczać prędkość, to miejcie też na tyle, żeby zapłacić mandat, a nie grać na zwłokę i liczyć na przeoczenie władz. Kozaków do jazdy po swojemu nie brakuje, a potem wszyscy robią smutne oczka i liczą na pouczenie
Mówią, że istnieją 3 prawdy: cała prawda, święta prawda i g..no prawda. Wpis kolegi wild_weasel zdecydowanie nalezy uznać za świętą prawdę dlatego też proponuję wyryć to w kamieniu i umieścić w podpisie klubu roverki.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum