Wysłany: Pią Lut 20, 2009 20:25 Handlarze z Płocka
Przeglądając allegro natknąłem się na ogłoszenie, które jest troszkę podejrzane.
Nie chce tu nic insynuować ale myślę że handlarze zorientowali się, że już ludzie pamiętają ich i ich aukcje. Otóż jeden chyba utworzył(standardowo) nowe konto na allegro i umieścił całkowicie inne ogłoszenie(inaczej wyglądające). Takie zwykłe, nie przesadzone, bez mocno upiększonych zdjęć i opis mniej obszerny. Może się mylę. Może to zwykły uczciwy allegrowicz ale wolałem wam o tym powiedzieć.
pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 20, 2009 20:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Samochód sprowadzony z Belgii na niemieckich tablicach??
A co w tym dziwnego?
Mojego R stary przywiózł właśnie z Belgii na niemieckich tablicach a auto pochodzi z Włoch.
A dlatego niemieckie tablice bo znajomy handlarz ojca ma kogoś tam znajomego w niemieckim urzędzie co wydają tablice.
A w Belgii to podobno więcej roboty papierkowej...
Samochód sprowadzony z Belgii na niemieckich tablicach??
A co w tym dziwnego?
Mojego R stary przywiózł właśnie z Belgii na niemieckich tablicach a auto pochodzi z Włoch.
A dlatego niemieckie tablice bo znajomy handlarz ojca ma kogoś tam znajomego w niemieckim urzędzie co wydają tablice.
A w Belgii to podobno więcej roboty papierkowej...
Też miałem taka sytuację - auto z Belgii na niemieckich blachach. Z tego, co wiem, w Belgii przy wyrejestrowaniu zabierają tablice. Żeby przejechać przez Niemcy trzeba wykupić tablice tranzytowe i ubezpieczenie.
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum