ja woziłem 2 rowery w swojej 216tce ale wiązało sie to z położeniem kanapy i zdjeciem przedniego koła w jednym rowerze - generalnie myślę, że dałoby się bez zdejmowania ale wolałem odkręcić ciach ciach i jechać a nie bawić się w puzzle
_________________ proud owner of Rover 45 british racing green 2004 former but still proud owner of Rover 216 GTI Twin Cam 1993
Wysłany: Wto Mar 03, 2009 23:52 Re: da się wepchać do R200 3D 2 rowery :P?
memphisto napisał/a:
Witam, jak w temacie jak klapne tylne siedzenia i wyjmę z bagażnika półkę mam szanse wrzucić 2 rowery? próbował ktoś? jest to wykonalne w ogóle ?
A wyprobował ktoś jakiś konkretny model bagażnika rowerowego na klape w R200 ? Thule nie ma w swojej ofercie... zostają takie 'standardowe'... A jak nie na klape, to ewentualnie dachowy, sprawdzony, komplet na rowery ?
na wersje 3D nie będzie pasował żaden bagażnik dachowy - taką informację udzielono mi w byłym salonie ROVER w radzionkowie mam tam 5 min więc sie przejechałęm zorientować, także do wersji 3D nie ma bagażników dachowych a bagażnik na hak też nie zadziała bo nie wiem jak ty, ale ja nie mam haku
został bagażnik na klapę.. ma ktoś jakieś info na temat takich bagażników?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum