Wysłany: Sro Mar 11, 2009 00:22 [R25 2.0 IDT] Brak oświetlenia zegarów i zegarka
Witam
Jestem świeżym nabywcą Roverka 25 i mam problem bo nie świeci się podświetlenie zegarów ani zegarka totalnie ciemno. Nie wiem też który bezpiecznik za to odpowiada. Choć zegary i zegar cyfrowy działa widać wszystko w dzień w nocy kapa. Proszę o odpowiedź
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 00:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 11:09 Re: [R25 2.0 IDT] Brak oświetlenia zegarów i zegarka
CrazyFish napisał/a:
Witam
Jestem świeżym nabywcą Roverka 25 i mam problem bo nie świeci się podświetlenie zegarów ani zegarka totalnie ciemno. Nie wiem też który bezpiecznik za to odpowiada. Choć zegary i zegar cyfrowy działa widać wszystko w dzień w nocy kapa. Proszę o odpowiedź
obstawiam że będziesz miał do wymiany żarówki, czy działa podświetlenie zapaliniczki i nawiewu?.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum