A może kemping przytargać? Mam hak, to nie tak daleko - coś ponad 300 km.... Tylko musiałoby być jakieś bezpieczne miejsce, żeby go postawić, bo jakbyśmy chcieli gdzieś pojechać to przecież nie będziemy go za sobą wozić...
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 09:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
kasjopea, to rozumiem, że spokojnie zaczekam aż coś się wyklaruje.
[ Dodano: Sro Mar 11, 2009 09:17 ]
O.K. xROnx, bo wiesz.... w życiu nie byłam na żadnym zlocie. Nie mam pojęcia jak to wszystko wygląda. A wyznaję w życiu zasadę, że kto ze sobą nosi nikogo nie prosi....
jest pełna kultura, full wypas i takie tam. Luksusy
Łał....
Nocleg z łazienką i śniadaniem przy porannej prasie z dostępem do internetu !
Pokoje z barkiem i tarasami oraz możliwość korzystania z siłowni No no no... Fiu fiu....
JADĘ!
Nastąpiła mała nieścisłość.. w cytatach jest odległość 496, bo tyle pokazał mi program... ale skoro koledzy z Zielonej Góry mają ponad 600 to ja nie mogę miec mniej... stąd w moim poście jest ponad 600, a w cytatach 496...
Ja również oferuję swoją pomoc w miarę możliwości. Mieszkam dosłownie na granicy woj. lubelskiego i mazowieckiego. Gdybym był potrzebny to czekam na PW (choć wątpię abym się doczekał)
Pozdrawiam.
fearless
Jak to zwykle bywa, są zmiany
Niestety nasza rezerwacja została anulowana Ma ją ktoś inny kto zarezerwował miejsce na dłużej i co za tym idzie dołożył więcej pieniążków.
Mamy oczywiście wyjście awaryjne, ale dopóki nie będę pewna na 100% nie będę zdradzała tej miejscówki ani szczegółów.
Jedyne co chcę napisać w tym momencie to o lokalizacji. Miejsce zlotu zbliżyło nam się do Warszawy. Pozostaje dalej centralna Polska. Nie będziecie mieć za to problemów z wpisywaniem nazwy Ułęż w nawigacje itp.
Jeśli tylko będziemy mieć dopięte wszystko na ostatni guzik, zdradzimy kolejne szczegóły.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum