Wysłany: Czw Mar 12, 2009 07:48 [R75] Wahacz Delphi shit
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1999
Po półrocznym użytkowaniu wahacza Delphi wczoraj na stacji diagnostycznej okazało się że środkowy sworzeń ma luz i wychodzi z obudowy wahacza na 4 mm. (gdyby wypadł położył by koło). Co śmieszniejsze z prawej strony od około roku jeżdżę na Terknot i nie stwierdzono żadnych luzów. Najgorsze jest to że nie mogę znaleźć dowodu zakupu bo bym go zareklamował, więc tak czy siak 400zł + zbieżność -echhhhhhh
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Gru 19, 2010 19:25, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 07:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Po półrocznym użytkowaniu wahacza Delphi wczoraj na stacji diagnostycznej okazało się że środkowy sworzeń ma luz i wychodzi z obudowy wahacza na 4 mm. (gdyby wypadł położył by koło). Co śmieszniejsze z prawej strony od około roku jeżdżę na Terknot i nie stwierdzono żadnych luzów. Najgorsze jest to że nie mogę znaleźć dowodu zakupu bo bym go zareklamował, więc tak czy siak 400zł + zbieżność -echhhhhhh
To tym bardziej dziwne, ponieważ sprzedaż wahaczy do większości samochodów kształtuje sie mnie-więcej 3/1 (prawe/lewe). Więc może to po prostu jakiś wadliwy egz. wahacza.
Osobiście bardzo cenię tę markę...
blazi [Usunięty]
Wysłany: Nie Maj 03, 2009 20:20 wahacze
A co powiecie na firmę Kager?
Muszę sobie wymienić wahacz i tak się waham , szukam....
A co powiecie na firmę Kager?
Muszę sobie wymienić wahacz i tak się waham , szukam....
Jak to Tomi mi pisal, brand foty niby niemiecka firma produkujaca u skosnookich - ale sam takie kupilem komplet i jutro wlasnie sie bedzie montował w moim
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum