Wysłany: Nie Mar 15, 2009 21:00 [All R]Przeróbka na xenony
Witam, szukam chętnych do przeróbki światełek w swoim R... koszt przerobki 300 PLN ! Sprawdzony fachowiec i dam sobie głowę uciąć jeżeli ktoś będzie nie zadowolony ...
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 21:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
300 PLN to koszt soczewek, ustawienia i robocizny komplecik, ale pewnie będzie taniej na hasło roverki.pl postaram się to załatwić jak najszybciej, i szczegóły techniczne później dzisiaj będę z gościem rozmawiał...
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 11:12
jasiu87 napisał/a:
300 PLN to koszt soczewek, ustawienia i robocizny komplecik, ale pewnie będzie taniej na hasło roverki.pl postaram się to załatwić jak najszybciej, i szczegóły techniczne później dzisiaj będę z gościem rozmawiał...
polerka szkiel tez w tej cenei czy tylko same te graty
jasiu87 [Usunięty]
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 11:13
BoloSr, szczegóły po południu wtedy będę wiedział wszystko...
Co jak co z polerka. BoloSr w R400 wyjmuje sie pryzmat z lustra, tam usadawia soczwke i masz wszystko fest. Nic nie trzeba polerowac;)
A dla chlopakow z R200 wy mozecie na allegro angele sobie kupic wiec wiecie:)
Jasiu jak wszystko ustawisz i bedziesz jechal do goscia to daj znac, moze sie przejade do gorzowa popatrzec gosciowi na rece jak to robi:) glownie interesuje mnie ustawienie soczewek:)
Jak bedzie to malo skomlikowane to:D.... hihi
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 18:27
faecd napisał/a:
Co jak co z polerka. BoloSr w R400 wyjmuje sie pryzmat z lustra, tam usadawia soczwke i masz wszystko fest. Nic nie trzeba polerowac;)
A dla chlopakow z R200 wy mozecie na allegro angele sobie kupic wiec wiecie:)
Jasiu jak wszystko ustawisz i bedziesz jechal do goscia to daj znac, moze sie przejade do gorzowa popatrzec gosciowi na rece jak to robi:) glownie interesuje mnie ustawienie soczewek:)
Jak bedzie to malo skomlikowane to:D.... hihi
kolego moze sie myle ale szkolo musi byc gladkie do soczewki a nie takie ktore zalamuje swiatlo bo bedzie lipa straszna
jasiu87 [Usunięty]
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 21:37
ehhh kiszka sam się tak napaliłem a teraz po bezpośrednim kontakcie z facetem to nie miał bladego pojęcia o ustawieniach o polerowaniu, poziomowaniu domorosły mechanik jak koziej D*** Trąba. Zawiodłem się na osobie polecającej, przepraszam wszystkich za wprowadzenie w błąd ale pojadę sprawdzić jak to wygląda...
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 21:45
jasiu87 napisał/a:
ehhh kiszka sam się tak napaliłem a teraz po bezpośrednim kontakcie z facetem to nie miał bladego pojęcia o ustawieniach o polerowaniu, poziomowaniu domorosły mechanik jak koziej D*** Trąba. Zawiodłem się na osobie polecającej, przepraszam wszystkich za wprowadzenie w błąd ale pojadę sprawdzić jak to wygląda...
Po mojemu nie ma co wracac do starych watkow. W tym watku dyskutujemy na temat fachowcow od przerobek lamp, ktorzy robia to dobrze i w rozsadnej cenie jak i na temat jakby tu zrobic to samemu:)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum