Wysłany: Pon Mar 16, 2009 20:01 Felgi chromowane i nie tylko
Często oglądam filmy o tuningowanych autach.. na youtubie jak wiadomo jest ich cała masa
z czym wiąże się fajna sprawa widziałe wczoraj film o autach scigających się w jakimś państwie...jedno z aut jeżeli dobrze pamiętam bylo to VV Polo - dość dobrze stuningowany był calły czarny...ale co przkuło moją uwagę jego felgi...
Jeżeli dobrze zauważyłem miał włożone zwykłe felgi stalowe pewnie jakiś rozmiar kolo 16 cali... i co najlpesze.. miał je chromowane...efekt jak stał taki sobie ale jak jechał...to felgi mu tak pięknie świeciły, że głowa pęka...
Miał je chyba chrom z jakąś mega polerką
Drugi był też mercedes on miał całe wypełnione felgi też z polerką i tez chyba jakiś chrom na nich...:)
i pomyślałem jak by rover (200,25) wyglądał na takich wynalazkach ?:)
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 20:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jak już to 16... Mi się ZR podoba dopiero na seryjnej 17, ale tam jest o jedno oczko większe koło niż w 200/25. Jak stoi na 15 teraz to patrzeć na te kółka nie mogę...
KT5 całkiem ładna jest - ale 700 stów za felgę 7,5x16 to już sporo...
Ostatnio zmieniony przez marcinmarcin Pon Mar 16, 2009 20:55, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum