czy takie gumy będą pasować nastandardowe alusy od Rovera 200 ?
P.s jak dobrać szerokość opony do szerokości felgi ? wie ktoś może i podzieli się wiedzą ? ... te standardowe w Roverze są chyba 15" 5J ale niem co oznacza to 5J jaka to szerokość. HELP
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 09, 2009 18:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 10 razy Dołączył: 16 Mar 2007 Posty: 193 Skąd: Kraków/Chicago
Wysłany: Pon Mar 09, 2009 19:42
Tak jak z TEJ tabeli wynika to musialbys mies minimum 5.5j (to jest wlasnie szerokosc felgi w twoim przypadku 5j) mysle ze powinna wejsc, moge sie mylic
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
na feldze na bank jest napisane prawdopodobnie od środka na powierzchni przylegania do piasty, lub na ramieniu jest wybite jesli masz pod ręką to warto się upewnić
ja mam niestandardowe felgi w moim roverku 200, i założone 205x50x15r, wzrór opony jak w tokio drift i sie super trzymaja drogi, wejdzcie na strone dystrybutora toyo na polske ceny tam opon takie same jak na allegro macie na tej stronie a nie zapłacicie za przesyłke bo wysyłaja gratis, osobiscie kupiłem w firmie internetowej oponeo.pl i tez wysyłaja za darmo no i dostawa jak dobrze idzie to juz następnego dnia
eee na moim koślawym zawieszeniu przód na 2 sezony (jakieś 30kkm) powinien wystarczyć, a nie jeżdżę na emeryta szczególnie w zakrętach A tył zuzyty w bardzo niewielkim stopniu po 15kkm. Myslę, że duzo zależy od stylu jazdy. Ja w kazdym razie jestem zadowolony i polecam
Pomógł: 11 razy Dołączył: 23 Sty 2008 Posty: 354 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 15:15
Ja też je mam u siebie i jedno co o nich mogę powiedzieć to , że są bajeczne
Trzymają się jak przyklejone do asfaltu a jeżeli chodzi o zużycie to w granicach rozsądku.
Zapewniam , że odczujesz różnicę przy szybkim starcie. Zdecydowanie lepiej łapią i później mają uślizg.
mi weszły na standardowe 15' rovera felgi a co do jazdy wypowiem się jak się ociepli bo sie grzeja i aż krzyczą 'załóż mnie'
dokładnie, kleją się do podłoża a przy tym pracuja dość cichutko, wielokrotne próby ruszenia z piskiem nie udane, nie da rady, parokrotnie przy tych próbach silnik sie dusił
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum