Mam identyczny bagnet jednak mam problem z sprawdzeniem poziomu oleju ponieważ na moim nie ma żadnego oznaczenia poziomu. Nie licząc, że na samym końcu jest jakby odłamany kawałek tego grubszego tworzywa i widać metal. Czy u was jest podobnie ?
Zrobiłem zdjęcie: http://www.imgplace.com/i...c25db7f19addd2e u was wyglada to podobnie ? Olej u mnie dochodzi do 1/2 tego odslonietego metalu z prawej strony, po wymianie był troszke wyżej.
Olej u mnie dochodzi do 1/2 tego odslonietego metalu z prawej strony, po wymianie był troszke wyżej.
To masz poziom ok min.Na plastikowym koncu miarki oleju jest znak min(na koncu oczywiscie takie male wklesniecie),mieco wyzej jest zaznaczony prawidlowy poziom(srodkowe ok 2cm plastikowej czesci,w polowie jest 1/2 stanu) i ok 8mm wyzej jest max(na samej gorze plastiku taki wystajacy cycek ). Kup nowy bagnet bo niedlugo odpadnie Ci ten plastik.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum