Wysłany: Pią Mar 27, 2009 18:32 R400 SIATKA TUNINGOWA W MIEJSCACH HALOGENÓW (WYMIARY)
Witam jak zawsze!!!!
Dzisiaj przyszła kolej na siateczkę tuningową, z racji tego że zostałem pozbawiony ładnych w kolorze nadwozia zaślepek po halogenach postanowiłem zamontować siateczkę tuningową nie dają następnej szansy właścicielom cudzej własności. Myślę ze jest to dobre posunięcie, z racji tego że planuje za jakiś mc prawdopodobnie zamontować większy arkusz też pod tablicą rejestracyjną zamiast oryginalnego czarnego plastiku.
Na początek trzeba było zrobić odpowiednią formę atak aby później łatwiej wpasować w otwór
Przymierzamy do arkusza siatki
I mamy już wycięte
Tak wyglądało przed operacją i po kradzieży zaślepek
A tak wygląda po operacji siatkowania
Zachęcam do komentowania i wrzucania zdjęć ze swoimi zabawami z siatką tuningową.
Może zdjęcia się w jakiś sposób przyczynią innym którym też jumneli zaślepki.
Ostatnio zmieniony przez camaro17 Pon Mar 30, 2009 19:25, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Mar 27, 2009 18:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Może i tak, ale jak pisałem będę jeszcze montował taką siatkę na środku zderzaka za miast tego czarnego plastiku. No i grill też będę odświeżał ale w chromie.
[ Dodano: Pią Mar 27, 2009 23:19 ]
Generalnie duł zderzaka ma tak wygladać
a co do grilla w takiej postaci to się ciągle zastanawiam.
[ Dodano: Pią Mar 27, 2009 23:24 ] ralfi83 może założysz nowy temat i pokażesz swoje przymrożone oczka w R????
Pomógł: 31 razy Dołączył: 12 Lis 2008 Posty: 381 Skąd: ANGLIA
Wysłany: Pią Mar 27, 2009 23:27
camaro17 napisał/a:
Generalnie duł zderzaka ma tak wygladać
Ale Widzisz to że to oczko siatki ze zdjęcia jest dużo większe niż Twoje...Myślę że duże oczko może być chromowe lub srebrne,ale mniejsze oczka tylko czarne.(te mniejsze wyglądają jak obudowa filtra powietrza od cieżarówki)im mniej żucają się w oczy tym lepiej
_________________ HMMM czy dobrze zrobiłem???...Tak!-ale i tak chcę z powrotem Land Rovera
aiwer co się różni??? bo nie rozumiem do końca, przecież to oryginalny zderzak z hatchback z siatką nic nie jest tam zmienione, no może nie ma pionowych wzmocnień tak jak jest w oryginale.
camaro17, Przykro mi że straciłeś zaślepki halogenów, pewnie w niedziele na gieldzie może byś odkupił swoje. Co do siatki to czrny lub w koloże nadwozia.
_________________ ROVER 420 SDi zmienił właściciela 28.07.2012r.
Mazda 6 sport kombi
Postanowiłem zrobić jakąś pomoc dla przyszłych okradzionych, czego nie życzę nikomu. Jednak to może się przydać innym którzy będą sobie chcieli jednak zamontować siateczkę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum