Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
witam.slizga mi sie sprzeglo i zamierzam je wymienic,mam jednak dylemat finansowy.W sklepach komplet sprzegla z tanszych zamiennikow np.firmy MEC kosztuje ok.500zl,a z drozszych np.firmy VALEO,LUC i SACHS-900zl.I teraz nie wiem,czy te drogie sa tak dobre ze asz tyle kosztuja,czy poprostu placi sie za logo firmy,a ten tanszy zamiennik jest tak samo dobry.. Moze ktos z was juz wymienial,co wy na to?,czekam bardzo na wasze opinie,pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Mar 16, 2011 12:33, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 03, 2009 13:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 28 razy Dołączył: 12 Lip 2007 Posty: 564 Skąd: Wysokie Mazowieckie
Wysłany: Pią Kwi 03, 2009 20:23
Ja mam National od Tomiego i po kilkunastu tysiącach nie narzekam.
_________________ Hasła są jak majtki. Nie zostawiaj ich w miejscu, w którym inni mogą je zobaczyć, zmieniaj je regularnie ...i lepiej nikomu nie pożyczaj.
_________________ Hasła są jak majtki. Nie zostawiaj ich w miejscu, w którym inni mogą je zobaczyć, zmieniaj je regularnie ...i lepiej nikomu nie pożyczaj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum