Wysłany: Sob Kwi 04, 2009 18:34 [420 di ,97] Wysokie spalanie - komputer
Ciągle mam problem z wysokim spalaniem, samochód pali ok 10-11 litrów na 100km. Moje pytanie jakim sposobem najlepiej sprawdzić ten problem? w grę wchodzi oczywiście komputer( jaki?), jaki jest tego koszt i czy będę miał 100% pewności co jest uszkodzone? Jestem z Poznania i może ktoś poleci kogoś dobrego z komputerem ?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 04, 2009 18:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Sob Kwi 04, 2009 18:51 Re: [420 di ,97] Wysokie spalanie - komputer
SeevS napisał/a:
Ciągle mam problem z wysokim spalaniem, samochód pali ok 10-11 litrów na 100km. Moje pytanie jakim sposobem najlepiej sprawdzić ten problem? w grę wchodzi oczywiście komputer( jaki?), jaki jest tego koszt i czy będę miał 100% pewności co jest uszkodzone? Jestem z Poznania i może ktoś poleci kogoś dobrego z komputerem ?
Widzę że SeevS masz podobny problem lub miałeś, mój R220SDI pali mi w mieście 9,5-10. Pytanie mam czy byłeś u tego pana w Nowym Mieście? I jak tak to czy coś pomógł?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum