moge polecic tego Królaka bo takie zakupilem i sa ok jak narazie
Super za chwilkę zamówię sobie takie, stoje pod blokiem i kurcze troszkę się zacząłem bać o moje felgi i potrzebuję tego jak najszybciej:)
zamawiaj jak naszybciej chyab ze masz kase an nastepne felgi i opony
Wiem wiem, szkoda 2 tysiaków Więc zamawiam!!!
[ Dodano: Nie Kwi 05, 2009 21:03 ]
Jeszcze jedno pytano : czy one bedą pasowały do mojego ZR'a??? Nie mam fabrycznych felg a nie znam sie na tym....
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 20:08
Jeszcze jedno pytano : czy one bedą pasowały do mojego ZR'a??? Nie mam fabrycznych felg a nie znam sie na tym....[/quote]
teraz to nie wiem jakie powinienes miec bo do orginalnych powinny byc z zakonczeniem kulowym a tak do zwyklych alusow ze stozkowym i chyba tak powinines kupic
Pomogła: 70 razy Dołączyła: 24 Sie 2007 Posty: 1716 Skąd: Zabrze
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 14:18
http://allegro.pl/item586...da_i_rover.html a ja nie polecam tych. Zamówiłam te nakrętki, wystają z 2 cm poza obrys felgi. Kontaktowałam się ze sprzedawcą telefonicznie, pan mi wmawia, że jest wszystko ok i to jest mój problem, że i się wizualnie nie podoba, mieli do mnie oddzwoni i tego nie zrobili. Zaraz wykonam kolejny telefon do nich, ale tracę już cierpliwość. Aha a przed zakupem wysyłałam maila i podawałam wymiary felg i model auta czy one na 100% pasują Pan oczywiście napisał, że tak.
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 17:22
pietro, są. Nie wiem jak u innych, ale u mnie nie pasują mimo zapewnień. Na dodatek koleś robi ze mnie idiotkę, obiecuje oddzwaniać, a nie dzwoni. Chcą żebym odesłała ale na własny koszt czyli tracę 25% ceny samych śrub, w ogóle zachowują się niepoważnie Wg mnie tak się nie traktuje klienta.
Zresztą nie miałabym do nich pretensji gdyby nie to, że wysłałam maila z pytaniem wysyłając im wszystkie dane felg. Koleś napisał "tak, nakretki te pasuja na 100000% do oryginalnych felg ROVER.".... ale niestety tak nie jest, teraz za ich błąd będę płaciła ja (dosłownie płaciła).
Aha może to coś wyjaśni Dawid też u nich kupował, ale w tamtym roku i były jakieś inne i pasowały.
Tak czy inaczej ja ich nie polecam, chociażby za stosunek do klienta, jak coś jest nie tak trzeba mie cierpliwoś mnicha buddyjskiego.... ja na razie jeszcze nic nie zdziałałam.
zouza ale czemu piszesz ze nie pasuja? jak pasuja nie mozesz dokrecic kola jest zly gwint? nie... ja od nich kupowalem i sruby i pierscienie i zawsze szybka wysylka i super kontakt oni sprzedali ci dobry produkt...
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 17:28
dobryziom, śruby nie są przelotowe, wystają jakieś 2 cm poza obrys felgi, na tyle, że można je odkręci żabą więc to raczej marne zabezpieczenie, nie mówiąc o stronie wizualnej. Wg mnie to nie jest dobry produkt, chyba, że ty wiesz lepiej co mi pasuje w moim aucie.
Zresztą każdy zrobi jak będzie chciał, ja piszę o swoim przypadku i jak wygląda "dobry" kontakt z nimi.
Aha a przed zakupem wysyłałam maila i podawałam wymiary felg i model auta czy one na 100% pasują Pan oczywiście napisał, że tak.
ja tu nie staram sie nikogo bronic tylko irytuje mnie takie podejscie... jakie pytanie taka odpowiedz nie klamali pasuja a ze wystaja no coz na fotce wyraznie widac ze nie sa przelotowe i maja lepek na klucz zabezpieczajacy widzialy galy co braly...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum