Witam od 2 dni jestem szczęśliwym posiadaczem Roverka, wszystko mi sie w nim podoba, jednak kupiłem go z za twardymi sprężynami tylnymi co powoduje że przy wiekszych prędkościach i po polskich nierównych drogach strasznie w nim żuca co nie jest przyjemne chciałbym zmienić je na fabryczne bądź jakieś miększe i tutaj kieruje swoje pytanie do was gdzie takowe da rade nabyć, a może jest ktoś na forum kto takowe posiada. Druga rzecz natomiast to klocki, te sa juz zjechane i wypadałby je zmienić czy znacie miejsce na podkarpaciu gdzie można je nabyć ?
z góry dzięki za wszelką informacje
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 08, 2009 18:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
co do sprezyn to napisz na forum toktos sie z checia wymieni leb w leb co do klockow to wejdz na www.ebcbrakes.pl i sobie zamow, nie sugeruj sie cena bo jest nizsza nizna stronie. Ewentualnie napisz do pana Sylwester EBC Polska z zapytaniem sylwek@ebcbrakes.pl
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Klocki i wszysytkie materiały eksploatacyjne dostaniesz np. w lokalnym oddziale intercarsu, lub w każdym normalnym sklepie motoryzacyjnym, możesz też zajrzeć na www.tomateam.pl lub jak pisze michone same klocki i/lub tarcze kupić w EBC. Co do sprężyn, to musisz okreslić co masz obecnie, bo jeśli seryjne, to nie bardzo jest co modywfikować, a jeśli obnizone, to musiałbyś wymienić przód i tył, żeby auto wyglądało normalnie
Wczoraj wróciłem, dość późno tak wiec nie miałem już jak sprawdzić bo szczerze nawet nie wiem jakie to są dokładnie sprężyny, po prostu czuć że auto jest z tyłu sztywne przód już taki nie jest. Jak wróce z pracy to podjade do wujka na warsztat powinien mieć wolny kanał tak że dam znać
Ostatnio zmieniony przez Brt Czw Kwi 09, 2009 08:00, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum