Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 08:59 [R416] Zapalił -> zgasł sam po parunastu sekundach
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
Witam,
mam taki problem. Zszedłem odpalić mojego Rovera teraz, odpalił odrazu praktycznie, pochodził chwilkę ok 15 sekund po czym zgasł. Rozrusznik kręci mocno, ani pompowanie pedałem ani lekkie uchylenie przepustnicy poprzez wcisniecie pedalu gazu lekko takze nie pomogly w ponownym jego odpaleniu. Co moze byc problemem? Teraz juz mu sie odechcialo odpalac...
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Maj 20, 2011 23:41, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 08:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja wczoraj mialem to samo. odpalil na pare sekund i zaraz zgasl za drogim razem znowu odpalil i zgasl. zawinil ten system od odciecia doplywu paliwa podczas wypadku. nacisnalem ten przycisk pod maska co to wlacza doplyw paliwa zpowrotem i juz jest ok. moze to samo byc u ciebie. sprawdz. moze akurat pomoze.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum