jak przeskoczył rozrząd to kolego pół silnika masz do wymiany o ile nie spotkały się zawory z tłokami
a skąd to wiesz? zaglądałeś mu do silnika?
Panowie spokojnie dajcie mu napisać coś więcej a nie go straszycie
nie zawsze jak rozrząd przeskoczy to trzeba wymieniać pół silnika to zależy o ile przeskoczył a tego nie wiemy więc wstrzymajmy się z takimi opiniami
pasozyt23 napisz coś więcej o tym "przeskoczeniu"
szosownik, bo ja jestem czarownik gdyż jest to silnik kolizyjny oczywiście nie życze tego koledze żeby nie było czekamy z niecierpliwością na dalsze info
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
szosownik, bo ja jestem czarownik gdyż jest to silnik kolizyjny oczywiście nie życze tego koledze żeby nie było czekamy z niecierpliwością na dalsze info
czarownik popsuć mi się pokrętło od radia
wiem że to silnik kolizyjny ale może nie będzie tak źle
zalezy o ile przeskoczył jesli róznica 1 zebem to raczej nie powinno byc tak zle
no nie do końca .. może się zdarzyć, że jak przeskoczy jeden to poleci dalej (siła bezwładności czy jakoś tak) , i tu powstaje problem .. Jeśli autko stało(silnik odmówił posłuszeństwa), to znaczy że rozrząd przeskoczył o jeden ząbek za dużo czyli silnik kolizyjny, czyli do wymiany poszczególne elementy - najlepiej SWAP.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum