Mam do wymiany prawy przedni wahacz. Jako, że nie jestem znawcą liczę na małą pomoc w wyborze. W sklepie mam do wyboru 3 modele różnych firm. Dla mnie różnią się tylko ceną.
(mam nadzieję, że można tu podawać linki - jeśli nie to przepraszam)
Czy poza ceną te wahacze czymś się różnią? Jakiej firmy wahacz polecacie? W innych sklepach są jeszcze modele innych firm, ale z tego co widzę to mają też przebicie 60-70 zł w porównaniu z tym sklepem. Z góry dziękuję za pomoc.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 15, 2009 08:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Przeważnie nawet trzeba
Jeżeli w sklepie z linku coś jest, tzn., że można to brać w ciemno
Który lepszy ? Zależy od kasy, jaką chcesz/możesz wydać.
Zadzwoń do Tomateam - Tomi na pewno doradzi, co lepsze
Kagera nie kupuje, słabe wykonanie i wytrzymałość na nasze polskie drogi, za jakiś czas znowu będziesz musiał wymieniać. Jeśli nie masz za wiele kasy, to zainwestuj w Delphi, ten wahacz cena/jakość jest odpowiedni przynajmniej w moim mniemaniu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum