Mój ruv jest fabrycznie wyposażony w światła przeciwmgielne przednie. Czy na desce jest kontrolka od włączenia tych świateł tak jak w przypadku przeciwmgielnych tylnych? Światła mi działają ale nic takiego się nie zapala. I nie wiem czy nie ma takowej kontrolki czy jest spalona żarówka?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez Steff Nie Kwi 19, 2009 14:34, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 14:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 10 razy Dołączył: 26 Mar 2009 Posty: 272 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 14:28
A mnie się wydaje, że już wszystko powiedziałem ......
Włączam tylne światła przewmgielne ...... na desce zapala się kontrolka, pierwsza z prawej.
Włączam przednie światła przeciwmgielne ...... na desce nie zapala się nic.
Pytanie. Czy przednie światła przeciwmgielne nie mają kontrolki? Czy ona jest ale ja mam spaloną żarówkę i dlatego nic się nie zapala?
przycisk jest podswietlany przy odpalonym aucie na kolor bursztynowy/pomaranczowy . jezeli wlaczysz swiatla przeciwmgielne powinna zapalic sie zielona zaroweczka
jest to mala zaroweczka z wasami - takimi drucikami, ktora sie montuje na plastikowej stopce. jezeli wyciagniesz przyscisk - wystarczy lekko podwazyc - to od spodu bedziesz mial 2 zaroweczki. niestety sa to dosc specyficzne zaroweczki i ja ich w elektrycznym nie moglem dostac. na szczeszcie kolega z klubu byl na gieldzie elektronicznej i zakupil ich kilka
poszukajcie na forum temat sie przewijal kilka razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum