hehehe kurde szkoda, żeby takie przygotowania się zmarnowały Mój r niestety odrobinę niedomaga .... po wymianie zacisku jakoś tak "miętki" hamulec mam .... pewnie kolejne odpowietrzanie + wymiana odpowietrznika i sprawdzenie szczelności. więc w dalszą drogę raczej nie będę się ruszał.
to pisałem w kontekście dzisiejszego wypadu, żeby ten grill i pachołki u Vinia sięnie zmarnowały .... za tydzień, to a) będę na drugim końcu Polandii, b) Vader juz będzie sprawny na 100%
Sobotnią integrację możemy zmontować, choć widzę mniej chętnych na sobotę!
Musimy się konkretnie ustawić! Proponuję po pierwsze aby Tubylec z Zielonej podał swój nr telefonu kom. i w razie zabłądzenia w mieście będziemy się kontaktować ( chyba, że sobota odpadnie)
2. może podsumujemy listę?
3. No i oczywiście miejsce i godziny spotkania przede wszystkim w Zielonej bo jak na razie to tylko czytałem o miejscach i możliwościach przyjazdu poszczególnych ROVERMANIAKÓW!
1, xROnx (sobota, niedziela)
2. Viniu (sobota prawdopodobnie, niedziela na 100%)
3, Speedy ( niedziela na 100% )
4. Eddek z Sylwia goscinnie Wielkim Klocem (niedziela raczej tylko i to tez tak na 40%, bo wlasnie kminie wynajem mieszkania, a to nadwyrezy moj budzet do granic mozliwosci...).
5. Jugol
6. Grzech (chętniej sobota, + ewent. niedziela na krótko)
7. Tomhet
8. znajomy Tomhet'a
9. Jasiu87 (chyba)
10. Tomas220
11. Kolega Łukasz z Głogowa (R75 1,8 '99)
P.S. Jeśli sobota wypadnie proponuję popołudnie!
[ Dodano: Pon Kwi 20, 2009 15:54 ]
Co jest z KuBaB'em i emes'em?
Czy ktoś ma jakiś kontakt, chyba chcieli się pojawić?
Update lista
4. Eddek z Sylwia goscinnie Wielkim Klocem (niedziela raczej tylko i to tez tak na 40%, bo wlasnie kminie wynajem mieszkania, a to nadwyrezy moj budzet do granic mozliwosci...).
5. Jugol
6. Grzech (chętniej sobota, + ewent. niedziela na krótko)
7. Tomhet
8. znajomy Tomhet'a
9. Jasiu87 (chyba)
10. Tomas220
11. Kolega Łukasz z Głogowa (R75 1,8 '99)
-delegacja z wielkopolski
12. Zukowaty
13. Ksiaze_Poznan
14. Tomas220
Grzech napisał/a:
Sobotnią integrację możemy zmontować, choć widzę mniej chętnych na sobotę!
No właśnie. więc moze jakoś zmontujemy coś w niedziele wcześniej przed wyjazdem do Wiechlic. Jeśli tamy osiągnąc cel ok 13:30 więc z ZG trzebaby było wyjechać ok 12:45. więc może zrobimy tak aby spotkać się z ludzikami przyjezdnymi którzy bedą mieć ZG po drodze (albo będą chcieli mieć ZG po drodze ) wcześniej w niedziele i potem w kupie pojechać juz do Wiechlic. np spotkanie ok 12 na parkingu przed Palmiarnią. Co Wy na to?
Tomhet napisał/a:
jakas sobotnia integracja w ZG?
jedynie co to knajpa w ZG i spotkanie bez R (chyba że ktoś - tak jak ja wogóle nie pije to z R )
5. Jugol
6. Grzech
7. Tomhet
8. znajomy Tomhet'a
9. Jasiu87 (chyba)
10. Zukowaty
11. Ksiaze_Poznan
12. Tomas220
Tomas220 napisał/a:
Mam informacje ze kolega xROnx, i kolega Zukowaty spiskująw tej sprawie na PW
... plotki
Skoro plotki to ja jadę i je rozwieję na miejscu
Pozwolicie że sam się dopiszę
No to robimy update
3, Speedy[/b] ( niedziela na 100% )
5. Jugol
6. Grzech
7. Tomhet
8. znajomy Tomhet'a
9. Jasiu87 (chyba)
10, Speedy ( niedziela na 100% )
11. Zukowaty (chciałby również sobotę, niedziela na 100%) PROSZĘ PAMIĘTAĆ ŻE JA RODOWITY ŁODZIANIN
12. Ksiaze_Poznan (niedziela na 100%)
13. Halina z dworca PKP
14. Tomas220
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Ostatnio zmieniony przez Zukowaty Wto Kwi 21, 2009 11:48, w całości zmieniany 7 razy
Witam.... Po Niedzielnym spocie lokalnym ustalone, tak wiec z Poznania powinno nas być 5 osób jak nikt nie nawali badź więcej jak się przebudzi reszta załogi hi...
No pięknie pięknie Frekwencja zapowiada się bardzo "wery fest" tylko ja widzę, że jeden mały gril to będzie za mało No nic... trzeba będzie pożyczyć, co by na dwa "piece" jechać
Acha.. no i może pachołków jednak więcej uda mi się pożyczyć..
No to robimy update
3. Eddek z Sylwia goscinnie Wielkim Klocem (niedziela raczej tylko i to tez tak na 40%, bo wlasnie kminie wynajem mieszkania, a to nadwyrezy moj budzet do granic mozliwosci...).
4. Jugol
5. Grzech
6. Tomhet
7. znajomy Tomhet'a
8. Jasiu87 (chyba)
9, Speedy & Natalia( niedziela na 100% )
10. Zukowaty (chciałby również sobotę, niedziela na 100%) PROSZĘ PAMIĘTAĆ ŻE JA RODOWITY ŁODZIANIN
11. Ksiaze_Poznan (niedziela na 100%)
12. Halina z dworca PKP
13. Tomas220
teraz juz lepiej
Oj się dziwisz... zastanawiasz się pewnie o co Kaman z tą 13. No więc kolega Żukowaty jest przesądny tak więc chciał pominąć tą liczbe wpisując fikcyjne jestestwo a ty biednego Tomasa220 wklepałeś. Żeby nie było na Ciebie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum