Wojtek88 nie wiem dlaczego ale jak wysylałem tą wiadomość z linkiem do zobaczyłem komunikat "blokada antyspamowa" czy coś w tym stylu.pewnie to jest przyczyną że link nie działa a szkoda bo niezły wypas
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 13, 2009 19:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wczoraj Violla wyslala mi linka do tego na otomoto Poniewaz sama zastanawia sie nad zakupem auta dla siebie wiec wybiera miedzy MG ZR, a MGF no i wyslala mi linka do aukcji gdzie byl wlasnie ten ZR. Nie podejrzewam jej o tak wykwintne gusta i bylo to raczej jako ciekawostka. Mnie sie ten przod kojarzy z rybka akwariowa, ktorej ktos podkrecil temperature i robi takie "o" "o".
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Szymon, jak widzę takie auta, to się zastanawiam czy ludzie są naprawdę aż tak przyje**** czy mają za dużo pieniędzy? Ja, np. nie wiem, co ci ludzie chcą osiągnąć tym tuningiem.
to się zastanawiam czy ludzie są naprawdę aż tak przyje**** czy mają za dużo pieniędzy?
Są gusta i guściki - różnym ludziom różne rzeczy się podobają.
Zresztą, czy mając ośmiomilionowy egzemplarz Corsy nie chciałbyś się choć trochę wyróżnić?
Choćby po to, żeby na parkingu nie podchodzić do 6 aut z rzędu, wkładać kluczyk w zamek i orientować się, że "to nie Twoje auto".
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Te Corsy nie miały w standardzie pilota, a w R600 pilot tak nie działa, bo jest na podczerwień.
kruszon napisał/a:
ewentualnie korki od szampana
Dowcipniś.
Jakbym nie stuninigował R600, to korek od szampana by się przydał.
No chyba, żebym założył zawieszenie od Freelander'a.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
maciej, ależ ja rozumiem wszystkie gusta i guściki. Tyle, że to, co niektórzy robią z autami to jest po prostu tragedia. Zapytałbym 100 osób, chociażby o te Corse i ciekawe ilu osobom spodobałaby sie...
Żeby uzyskać ładne, wyróżniające sie auto, wystarczy o nie zdbać!
Tyle, że to, co niektórzy robią z autami to jest po prostu tragedia. Zapytałbym 100 osób, chociażby o te Corse i ciekawe ilu osobom spodobałaby sie...
Ważne, że podoba się właścicielowi.
Chociaż w sumie...
On siedzi w środku!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum