Widziałem już tu takich narwańców (filmik też z UK)
Najlepsi są ci ludzie co podbiegają i sprawdzają czy przeżył skok
Pokazane jest tylko kilka upadków na samym początku...a tak naprawdę to jest ich dużo dużo więcej...i to takie 99%"bolące"(ałaaaaaa).
Jedno pewne...goś ma tytanowe kosci
Fajny film,miło sie ogladało
_________________ HMMM czy dobrze zrobiłem???...Tak!-ale i tak chcę z powrotem Land Rovera
Krzysi3k5, kondycja to tak jeszcze pikuś...
Ważne jest to że musi mieć bardzo mocne łydki i uda i ręce. krzyż musi być z tytanu. A zmysł równowagi to już extremis
_________________ był od 13 Kwietnia Rover 220SD ...
Mam znajomego, mistrza regionu w trialu rowerowym i mysle ze nie jest wiele gorszy od tego na filmie a biorąc pod uwage, ze nie posiada specjalnego (taj jak ten z filmu) roweru do tych ewolucji to mogłoby sie okazac że jest tak samo dobry Ale nie powiem kilka momentów robi wrażenie.
Kondycja to jedno, wysportowanie to drugie, koordynacja, jak pwiedział Krzysi tez bardzo ważna sprawa ale pierwsza rzecz to technika i wykorzystywanie (nieświadome) praw fizyki to podstawa.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 15:07
To co tu widzimy to raczje rodzaj downhillu...moja ulubiona i uprawiana swego czasu prze mnie dyscyplina Speed między drzewami daje niezłe zastrzyki adrenaliny
to ze gosc z pierwszego filmiku jest swietny to jedno ale musze Was troszke poprawic bo kregoslup to jedno. Kondycja... takie filmiki nagrywa sie w kilkudziesieciu ujeciach wiec to tak nie do konca co najbardziej obrywa w tym sporcie to kolana. Ja nie jezdzilem jak on ale probowalem i po prostu jak masz slabe kolana to podaruj sobie ten sport
a zaraz sie dopowiem co do filmiku nr 2
I faktycznie to jest down hill jak dla mnie to juz sztuka i odwaga
_________________ Kazdy dzien stawia nowa dziure w drodze... Dajemy rade i omijamy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum