Hej,
A ile wymiana uszczelki pod glowicą i wszystkiego co trzeba kosztuje w wawce, macie doswiaczenia tu na mazowszu?
Mnie to chyba dizs dopadlo (HGF) i koszt jakis mi zaspiewano to cos okolo tysiaca zl. Sama robocizna juz zostala oceniona na 400 zl ?!?!? a gdzie planowanie , nowe szpilki itp.
Poza tym czy faktycznie mam HGF?
Maslo jest w zbiorniczku plynu chlodniczego (scianki i korek). Po korkiem oleju czysto. Plynu nie ubywa.
Za to taki efekt mnie dopadl: samochod zagrzal sie w korku ale wskazanik temperatury nie poszedl do gory bardziej niz zwykle, samochod zaczal szarpac i gasl. Po odpaleniu pochodzil chwile i tez szarpal i gasl. Nie dalo sie ujechac, musieli mnie scholowac na lawecie do warsztatu... ubezpieczalnia, gdzie mam asistance scholowala do warsztatu feu vert, www.feuvert.pl i tam powiedzieli mi takie ceny, oczywiscie jesli to bedzie uszczelka a nie jakas pierdólka...
Pozdr
Jacek
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 20:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 9 razy Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 175 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 13:19
AdrianWWL napisał/a:
Jeśli chcesz zrobić to u dobrego mechanika, dobrymi jakościową częściami to wyjdzie Cię to około 1500 PLN.
Ano wlasnie ... gadalem z Mariuszem bo bylem u niego w wekend w wawce ... koszt calosci u niego to 1600zł .. dobre czesci , solidna robota ... uwazam ze nie jest to najtaniej .. ale wiem ze przynajmniej bedzie to dobrze zrobione
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum