mozesz też pogonić na skróty na Kluczbork Ostrzeszów do Poznania i później Piła Szczecinek Koszalin - ta trasa będzie najkrótsza zapewne - nie znam jej.
alternatywnie na A4 do Wrocławia, później na Leszno do Poznania i dalej jw. - do Wrocka masz 2h jazdy ze śląska, później przejazd przez Wrocek, lub możesz dookoła przez Oławę, Oleśnicę, Trzebnicę i dalej na Leszno pewnie kolejne 2h ... później godzina do Poznania ... dalej niestety nie wiem jak sytuacja wygląda na drogach ... dawno nie jechałem w kierunku Piły ... z wcześniejszych tras pamiętam, ze dobrze się drogą w kierunku Piły jechało i że piekna widokowo trasa jest z Piły w kierunku na Wałcz, Czaplinek, Połczyn Zdrój, Kołobrzeg Ale to trochę w bok od Koszalina
3 trasa ... krajowa 1/S1 na Łódź później Toruń Bydgoszcz Człuchów i Koszalin - kompletnie mi nieznana.
_________________ Pozdrawiam - Brt
fearless [Usunięty]
Wysłany: Sro Maj 06, 2009 08:43
Do Łodzi tak jak prawi Kolega wyżej, a później masz wybór, albo na Poznań, albo tak jak ja z Łodzi kierowałem się na Włocławek => Toruń => Bydgoszcz => Koronowo => i drogą 25 na Koszalin, tyle że to było ponad rok temu, droga była dobra, ale teraz może jakieś remonty są.
Na Poznań to nie wiem czy lepiel przez Łódź czy 11 z Katowic, ale z Poznania sa 2 trasy:
Trasa 1 szybsza, dobra droga ale tylko 1 pas czasami z szerkim poboczem, do Piły jest ok ale potem już wąsko, ale asfalt gładki cała trase, wszytskie odcinki juz zrobione.W okolicach Chodzieży remonty, ale da sie przejehać no i popularna wiec duzy ruch.
Trasa 2 gorsza droga, czasmi dziurawa ale dużo mnijeszy ruch, no i w okolicach Czaplinka i Polczyna bardzo kręta, ale za to piekne widoki, jeziora, dużo wzniesień polodowcowych i piekne lasy.
Ja osobiście jeżdze cześciej trasa1, ale czasem ale odmiany jade trasa 2. jesli chodzi o czas trasa 1 miedzy 2,40h do 5h zależnie jaki ruch. Czasem bywa tam mega tłoczno.
wilekie dzieki, za podpowiedzi
wybieram trase na Łódź - Poznań - Koszalin
mysle ze nie bedzie problemow bo wyjazd dzis o 18tej wiec nocna jazda nie bedzie ruchu
odezwe sie jak wroce
[ Dodano: Pon Maj 11, 2009 20:31 ]
no i jestem,
w strone - nad morze dokladnie do darłówka wybralem trase tychy - łódź - poznań - koszalin - darłówek
i wygladało to tak:
do łodzi super bez problemów ale tam sie zgubilem ale przynajmnej widzielm chwilke zorganizowane pod nadzorem policji wyscigi no musze powiedziec ze fajnie to wygladalo
ale lecimy dalej:
do poznania autostrada - cale 200 km za 22 zl hmmm to bez komentarza ale fajnie sie jechalo
z poznania do koszalina to w zasadzie polne drogi i we mgle ale dojechalismy
11 godzin i okolo 750 km
droga powrotna to inna bajka 14 godzin i 850 km
darłówek - gdańsk - łódź - tychy
z darłówka 200km polnych dróg, z gdańska do łodzi fajnie - autostrada 12 zl
ale przejechać łódź to inny temat ale z łodzi juz zlecialo
w sumie 1600 km
srednie spalanie wyszlo 6l/100km przy jeździe miedzy 120km/h a 150km/h
jesli macie lepsze wyniki to dajcie zanc i moze ktos podpowie czemu mam wyzsze (jesli tak jest) niz inni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum