Wysłany: Nie Maj 10, 2009 19:38 [R25,1.4,2002] kontrolka SRS
witam wszystkich ROVERkowiczow. Od jakiegos czasu swieci sie kontrolka SRS na desce w moim roverku,niestety nie mam rzadnej ksiazki wiec mam problem poniewaz niewiem co ona oznacza.?. Pzdr.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 19:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 19:38 Re: [R25,1.4,2002] kontrolka SRS
milton napisał/a:
witam wszystkich ROVERkowiczow. Od jakiegos czasu swieci sie kontrolka SRS na desce w moim roverku,niestety nie mam rzadnej ksiazki wiec mam problem poniewaz niewiem co ona oznacza.?. Pzdr.
ja również ma ten sam problem tyle, że u mnie stało się to po wymianie kolumny kierowniczej i tak sobie świeci SRS aż do teraz, jak zapale auto to gaśnie na ok 0,5sek po tym znowu się zapala. Jeżeli chodzi o tą taśmę to jeżeli jej nie potargam, przerwę, przetnę itp. to może dawać w d w jakiś inny sposób? Czy np. komp mógł złapać błąd po tym jak odpiąłem z aku masę?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum