Wysłany: Czw Maj 08, 2008 05:36 Obudowa filtra powietrza
Co myslicie o zrobieniu dodatkowej dziury w puszcze filtra powietrza na dodatkowy dolot tak aby powietrze wpadalo w rure doprowadzoną do obudowy (ewentualnie jakis tani stożek na koncu tej rury co by smieci nie lapalo). Pare dni temu wyciagnalem obudowe filtra i ta rura ktora jest oryginalna jakas taka niewyraźna jest
Pozdrawiam
_________________ dozwolona ilość znaków: 255
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 05:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Wto Maj 19, 2009 19:48
jak miałem roverka 214Si to miałem kompletny dolot
[ Dodano: Wto Maj 19, 2009 20:49 ]
Witaj Marku jak tam Twój Tomcat?
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
fireman, tą rure mialem wypuszczoną pod akumulator, a moze gdzies w okolicach nadkola, nie pamietam juz. Sciagnalem ja bo i tak nie lapala jakiegos powietrza z zewnatrz wiec nie byla potrzebna. Zrobilem natomiast drugi otwor w puszce filtra, od dolu co jest okrągłe, wycialem tam dziure z myślą puszczenia jakiegos przewodu doprowadzajacego powietrze, ale skonczylo sie tylko na zrobieniu dodatkowego otworu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum