Pomógł: 38 razy Dołączył: 26 Lut 2007 Posty: 1182 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Wto Maj 19, 2009 16:38
całość od wkładu różni się tym że całość to całość a wkład to wkład w całości najważniejszy jest wkład bo reszta czyli obudowa się nie psuje. Jak masz mozliwość kupienia samego wkładu to chyba bardziej się opłaca.
Hmm.. coś tania ta przepływka. Roverowska zaczyna się od 600 zł a kończy na 900 zł. Ktoś z bardziej doświadczonych może wyrazić zdanie o tym za 250 zł ?
Pomógł: 166 razy Dołączył: 27 Mar 2007 Posty: 2965 Skąd: Sędziszów
Wysłany: Wto Maj 19, 2009 20:32
se7en86 napisał/a:
Hmm.. coś tania ta przepływka. Roverowska zaczyna się od 600 zł a kończy na 900 zł. Ktoś z bardziej doświadczonych może wyrazić zdanie o tym za 250 zł ?
Bo to nie jest przepływomierz o numerze, tylko odpowiednik numeru Tu jest haczyk
Tylko ze kolega ma model 75, a to zupelnie inna przeplywka.
W kazdym razie ja wlasnie tak zrobilem jak w w/w linku.
Tak wiem, że inna. Chciałem zwrócić uwagę autora wątku, na rozwiązanie tego typu. Może warto sprawdzić po nr-rze katalogowym boscha ceny przepływek do innych aut, a nóż wyjdzie taniej. Jeśli dało radę w R45 to czemu ma nie dać w R75?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
[ Dodano: Pią Maj 22, 2009 20:28 ]
Najpierw poszedłem do znajomego co ma sklep i powiedział 250 euro. Potem zapytałem w innym i co 100. Nie wiem być możę jakaś pomyłka. Ale cześćna pewno orginalna bo dostałem w pudełku i wszystko było zapakowane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum