Wysłany: Czw Maj 21, 2009 10:35 [R 214 Si 97r 103 KM ]spinki (zaciski) do zderzaka tylnego .
witam mam pytanie jakie spinki(zaciski ) bendą pasowac do mocowania mojego zderzaka tylnego i gdzie ewentualnie takie znajde? chodzi mi o te co widac jak klape sie podnosi ! jest tam chyba 5 otworów...obecnie zderzak trzyma mi sie tylko nma 2 wkretach bocznych...kontakt gg:6834571 badz pw Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 21, 2009 10:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 74 Skąd: nie wiem
Wysłany: Pią Maj 22, 2009 00:46
Panowie, od przeczytania tematu poprzez otworzenie nowego okna przeglądarki, wejście na strone popularnego serwisu aukcyjnego i wpisanie 2 słów kluczowych których zresztą sami użyliście do opisania problemu, aż do uzyskania wyników i wybrania odpowiedniego linku upłynęło niespełna 15 sekund. Wiecie na jak wiele różnych sposobów mogłem je wykorzystać ?
Ten typek ma też inne rozmiary, ja już do garazu nie będe leciał żeby wam to zmierzyć, ale wydaje mi się, że chyba dalej już dacie rade ?
PS. Szpondu: Na pewno nie tylko ja był bym Ci bardzo wdzięczny gdybyś od czasu do czasu podczas pisania postu sprawdził czy jakiś wyraz przypadkiem się nie podkreślił na czerwono, oraz nikt Cię specjalnie negował nie będzie jeśli użyjesz w swojej wypowiedzi "," -> przecinka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum