Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Sob Maj 23, 2009 16:35
Najpierw sprawdź ciśnienie w kołach, potem jeśli to nic nie da to wyważ koła a potem udaj się na stację diagnostyki i sprawdź zawieszenie (może to być wahacz lub drążek kierowniczy) i przy okazji zobacz na zbieżność. Pozdrawiam
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
Problem się rozwiązał. urwał się sworzeń dolnego wachacza, dobrze, że stało sie to przy zawracaniu na parkingu a nie podczas jazdy. Sworzeń sie zacierął i cięzko chodził az w koncu sie ukręcił, po wymianie na nowy juz nie sciaga przy hamowaniu.
mnie ściąga w prawo, podczas jazdy ustawiałem zbierznośc i jest podobnie zmieniłem koła na letnie i jakby mniej ale dalej ściąga jak puszcze kierownice;/ co może być?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum