Wysłany: Nie Maj 24, 2009 11:59 Prezent na 50 urodziny
Witam was chłopaki i dziewczyny oczywiście!
Mam do was prośbę, poradźcie mi co kupić tacie na 50 urodziny. Zaznaczam, że to ma być prezent od mamy, mnie i brata. To musi być coś specjalnego, nietuzinkowego. Cena w sumie nie gra wielkiej roli. Poradźcie coś...
_________________ "Walduś, pamiętaj cycu..."
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 11:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Będę nudny Polecam zegarek
W sam raz do mierzenia upływającego czasu - po 50tce (nie wódki!) podobno szybciej No i może to być model dla dojrzałego faceta, a nie zabawka dla dużego dziecka.
dopiero co miałem taki dylemat kupiliśmy tacie zegarek, który mu się podobał może go wyślij z mamą na jakiś hmmm....a bo ja wiem... jakas wycieczka czy cuś ?
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
moze "ukradnijcie" mu samochod, zalozcie nowe felgi, oddajcie do wyczyszczenia wnetrza itp. cos ala 'odrestaurowanie'.
To musiałbym ukraść dwa auta, sporo by kosztowały felgi, a na dodatek i tak zawsze ja sprzątam i zawsze jest czysto.
kasjopea napisał/a:
Może byś coś przybliżył na temat taty - co lubi, czym się interesuje, itp
Napewno lubi papierosy Na to już znalazłem prezent tzn wybuchające papierosy i kopiąca prądem zapalniczka. Lubi spać napewno i to bardzo. Generalnie interesuje się maszynami rolniczymi O samochody, jak coś nie wie, to i tak mnie pyta.
Pomysł Markzo, byłby dobry, tylko problem leży gdzie indziej, bo mamy gospodarstwo i nie da się tak odjechać, nawet na jeden dzień, bo pracownik wyjechał do Anglii, a nowego narazie nie znaleźliśmy Zegarek też odpada, tata nie lub zegarków, woli sobie na telefonie sprawdzić godzinę Już trzy w domu leżą co dostał na prezent.
Także oprócz tego o napiałem, to na ten moment nic jeszcze nie wymyśliłem. Czas mam do 6 czerwca
A tak szczerze to ja tacie jak odejdzie na emeryturę mam kupić z mamą i babcią replikę Waltera P99 tyle ze waitróweczkę 5,5mm. Jeśli tata lubi postrzelać. Nie inwestował bym w cygara bo im mniej pali tym lepiej.
Ja tacie na 37 urodziny kupiłem paczkę bezpieczników. Bo nasz Fordzik jak wiedzie w dołek to z reguły traci któryś tam bezpiecznik
Więc moje propozycje to:
Jakaś broń wiatrowa
Wnuk
Dobra książka
_________________ był od 13 Kwietnia Rover 220SD ...
Powiem ci zę wiatrówka, ale dobra daje dużo frajdy. Ja osobiście często strzelam. Wierzcie lub nie ale z 35m. trafiam w puszkę na drzewie. Więc i Tobie się może w czasie nudy przydać
NIe musisz przecież kupować długolufowej (chociaż celność najlepsza ) tylko replikę jakiegoś glocka, Waltera, Beretty
Na prawdę wciąga
_________________ był od 13 Kwietnia Rover 220SD ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum