Wysłany: Wto Maj 26, 2009 20:47 [R200/400] Jest jakiś sposób na cewke ???
Witam
jak zawsze jakieś dziwne pytania mam do was koledzy
a mianowicie czy jest jakiś sposób na sprawdzenie czy cewka zapłonowa jest sprawna
dodam że nam wymienione świece , przewody , kopułkę , palec i czasami mi przy szarpie więc zastanawiam się nad cewką ale nie chciałbym wymieniać na pałę
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 20:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 20:54
Nie wiem czy wiesz ale po zmianie całego zestawu o którym piszesz to auto ma tak mieć przez jakiś czas Kumpel tak miał, ja tak miałem i kilku innych znajomych. Na dzień dzisiejszy wszystko u wszystkich gra.
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
mi tez powrocilo szarpanie.a wymieniane mialem wszystko od cewki po palec.dlugi czas byl spokoj ale powrocilo i nie mam pojecia czym to jest spowodowane.tylko z tego co sie orientuje to temat byl juz poruszany i rozne teorie byly.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum