Pomógł: 31 razy Dołączył: 26 Kwi 2008 Posty: 485 Skąd: Góra
Wysłany: Pią Cze 05, 2009 20:14
przeciwnie
jeśli dobrze pamietam z góry trzymają ja tylko dwie sruby węze a na dole jest włożona w uchwyty na gumie. sruby sa na wierzchu.. bynajmniej u mnie tak było
Pomógł: 31 razy Dołączył: 26 Kwi 2008 Posty: 485 Skąd: Góra
Wysłany: Pią Cze 05, 2009 20:19
sciągniesz węze z chłodnicy, pozniej te sruby od góry. i juz chłodnica się rusza. będzie sprawiac ze mało ma miejsca na wyjecie ale da rade troszke pomyśl i bedzie ok ja wymieniałem i nic wiecej nieodkrecałem poza filtrem chyba i jego obudową
wymiana płyni i odpowietrzanie ulkadu masz na forum......
dziekowac wszystkim ;-P wczoraj z ojczulkiem dalismy rade od gory w kazdym razie odpowietrznik tez zalezlismy a latwo nie bylo go tak dojrzec teraz takie pytanie R200 jaka ma pojemnosc ukladu chlodniczego? bo od wczoraj zalalem jakies 4l a staruszek myslal ze soc kolo 8 wejdzie
_________________ Kazdy dzien stawia nowa dziure w drodze... Dajemy rade i omijamy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum