Jesli zauwazyles sa one z defektem - popekane . Dlatego taka cena .
Cena takich na Ebayu jest pomiedzy 109 Funciakow a 140 plus wysylka , ktora nie jest mala i wacha sie (do Niemiec gdzie pracuje ) pomiedzy 25 a 40 Funciakow
Sa ale cena jest kosmiczna sa 2 razy drozsze , jak cos moge spytac sie o dostawe do Polski z Anglii , praktycznie powinna byc taka sama , jednak nie kazdy chce do wschodniej Europy wysylac .
Pozatym trzebaby placic Paypalem , ja moge to zrobic , pozostaje kwestia rozliczenia pomiedzy nami ......
Jak cos pisz GG 7684882 .
W Polsce bede 4 dni na poczatku lipca wiec jak cos to mozemy dograc sprawe .
Tak czy siak bede pewnie sobie kupowal wiec moze 2 sztuki poszly by taniej w wysylce
hellboy_d,
Długo będziesz jeszcze w Niemczech?
Bo chciałbym sobie sprawić lampy i nie wiem, kiedy znajdą się na to fundusze...
I jakbyś mógł mi od razu przetłumaczyć opisy tych aukcji, byłbym bardzo wdzięczny - niestety mój niemiecki jest dość słaby
Z czego wynika różnica w cenie? Z niczego?
[url]http://cgi.ebay.pl/MHW-Rueckleuchten-SET-Rover-RF-25-200-95-00-Rot-Klar-TOP_W0QQitemZ220429448270QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubehör?hash=item33529e744e&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12[/url]
Pomógł: 35 razy Dołączył: 20 Gru 2008 Posty: 775 Skąd: Głogów / Leeds w UK
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 23:07
Chyba się w końcu z tym gdzieś oficjalnie ogłoszę bo widzę, że zapotrzebowanie jest .
12 Lipca jadę do Polski na wakacje. Mieszkam w UK, miejsca w bagażniku pod dostatkiem... plus tylne siedzenia
[ Dodano: Pon Cze 08, 2009 23:08 ]
Cytat:
Jesli zauwazyles sa one z defektem - popekane . Dlatego taka cena .
W sumie ten defekcik raczej malutki, a cena sporo niższa od sklepowej. Poza tym z ebayem to trochę inaczej niż z Allegro. Na ebay idzie dostać bardzo tanio nową sprawną rzecz... ja za swoje angelsy dałem 60 funtów z wysyłką... przecena z 140. Stan perełka, zapakowane fabrycznie. Tylko, że takich okazji to jak na lekarstwo, trzeba szukać długo i wytrwale.
Pomógł: 35 razy Dołączył: 20 Gru 2008 Posty: 775 Skąd: Głogów / Leeds w UK
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 23:23
Tu jest ten defekt:
Co do zabrania ze sobą czegoś, bardzo chętnie miejsca mam sporo a paliwo drogie . Tylko nie umiem Ci teraz powiedzieć jak to by wyglądało, czy ja mam to wszystko kupować ( to mi się najmniej podoba ) a potem zainteresowani mi zapłacą, czy kupią sami prześlą na adres a ja to zabiorę ze sobą, czy tez wystawie na aukcje co by się nie bali, że zaginie... nie przemyślałem tych kwestii. Chętny jestem zabrać parę rzeczy-czemu nie. Wysyłka w Polece np. pocztą polską lub odbiór osobity, bądź na jakimś zlocie? Szczegółów na razie nie znam, przemyśleć muszę ale na 100% mogę zabrać i chcę zabrać parę rzeczy jeśli będą chętni.
Stawki się ustali, nieduże bo dorabiać się nie zamierzam.
PS. Ile samochód więcej spali na trasie 1600km z dodatkowym obciążeniem 5kg, ktoś ma pojęcie jak by coś takiego wyliczyć ?
Trzeba szukac
Ja za 4 gazowe - nowe KYB ( komplet) dalem 102 euro , euro stalo wtedy 3,50 .
Angel eyes kolo 70 Euro tez licytacja , klocki Textar przod i tyl 1 Euro itd ....
Kwestia szukania i snipowania aukcji
A tak sie teraz przyjrzalem to to na gorze to po prostu folia zalozona jako zabezpieczenie na cala lampe , ulamany i sklejony byl tylko ten kaalek na dole
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum