Witam
Mam dwa pytania wiem ze te tematy sa walkowane dosc czesto. Pierwsze to takie jaka instalacje do takiego roverka zamontowac duzo czytalem ze warto 4 generacji stag 300 ale radze sie wasza opinia. Drugie na tomiast pytanie gdzie owy gaz zamontowac w gorzowie wielkopolskim gdzie radzicie
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 19:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
czytalem o tych radach tylko chcialem sie jeszcze doradzic obecnych uzytkownikow tych instalaji lpg w roverkach a wiec czekam na opinie i rade gdzie robic lpg w gorzowie wlkp
Mam Staga 300 redukto Alaska +czerwone Valteki 3Ohm czyli jak widać za wyjątkiem sterownika podzespoły instalacji są gów.... , mimo to samochód jeździ praktycznie jak na benzynie. Jeżeli zamierzasz jeździć samochodem przez 50kkm to ci polecam zamontować sekwencje Staga 300, magicjety, plus jakiś porządny reduktor np SCORPION ST albo zestaw BRC. Co do montażu to popatrz na stronie www.ac.com.pl w forum jakiegoś sprawdzonego zakładu w pobliżu.
Całkiem dobrze robią na ul.Koniawskiej za Orlenem po lewej stronie jak byś wyjeżdżał na Ziel.Górę.
Bratu zagazowali tam Omegę V6 i bardzo sobie chwalił.
Znam jeszcze kilka osób zadowolonych z ich pracy.
Sam myślałem o zagazowaniu Mondeo żonki, ale ona mówi że gaz to jest dobry w kuchenkach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum