staf, pobierz RAVE do tych modeli po lifcie tam jest wszystko rozrysowane, opisane nawet instrukcja obsługi minus jest taki że niestety po angielsku ale dasz radę rysunki są czytelne w każdym języku
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Niby na stronie klubowej jest link ale nie działa, poszukaj na forum może jest namiar na inne miejsce albo może ktoś ma i ci jakoś udostępni ja mam niestety tylko to starsze chociaż myślałem że mam oba i już miałem ci napisać że poślę ale niestety nie mam nowszego
[ Dodano: Czw Cze 11, 2009 12:13 ]
można spróbować poszukać na emule albo torrentach...
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
A to ciekawe. W moim (rok 2005) tego nie ma. A w instrukcji jest nawet wyraźnie napisane, że pilot działa tylko na drzwi (raz-drzwi kierowcy, dwa razy-wszystkie drzwi).
Bagażnik (tak pisze!!) można otworzyć tylko przyciskiem lub kluczem.
Ale może były również inne wersje...
Ja nie mam instrukcji.O sposobie otwierania dowiedziałem się od osoby sprzedającej.Zamka w klapie nie widze,może jest pod znaczkiem ale boje sie majdrować żeby go nie urwać.
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum