Wysłany: Czw Maj 28, 2009 15:57 Szroty z częściami do R w wielkopolsce
Szukam szrotów z częściami do Roverków najlepiej terenie wielkopolski. Zna ktoś może takie z dużym wyborem części? Potrzebuje do kanciaka: maskę, zderzak, belkę, chłodnice, reflektor...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 28, 2009 15:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pływak, AndrewS ma w czesciach kanciaka w kolorze LVD (o ile sie nie myle to taki jak Twoj). Z czesci blacharskich juz nic nie ma a poza tym maska byla pogieta. Ma zderzak, lampy, chlodnicy brak. Zreszta uderz do niego osobiscie na PW.
_________________ Above all, it's a Rover
Rover 820Si 96' & FSO 1500C 83' & MG ZS180 05' & Renault Espace IV 09'
Allegro już przeglądam ale jak coś jest w kolorze i w dobrym stanie to znowu daleko, a jak mam maskę zamawiać z drugiego końca Polski to dziękuje bo znając zdolności naszych kurierów to będzie do szpachlowania. Napisałem też do PHJOWI ale wątpię aby miał coś do takiego starocia pod poznaniam znalazłem też jeden szrot...
Senn ja mam kolor HAM...
Ostatnio zmieniony przez Pływak Pon Cze 15, 2009 00:00, w całości zmieniany 1 raz
PS maske ciezko dostac bedzie w kolorze...przerabialem ten temat z moim R. Niestety maska ktora miala miec kilka rysek byla cala w sznytach...niestety z taka do dzis jezdze (3 miesiace) ale w lato jakos oddam do lakiernika!
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
transformacja na przód od Tomcata?? daj dokładną fotę "mordki" przed kolizją, może od tomcata podejdą części
Myślałem o tym przód by pasował od coupe ale nie pasował by wizualnie do reszty musiał bym wymienić też tylni i listwy boczne bo są z chromowanym paskiem, a te już by nie pasowały.Zastanawiam się nad maską ale też jest z tą wypustką i do niesportowego auta średnio pasuje. Prawie wszystko już znalazłem cały pas przedni nówka, maska w kolorze, zderzak w kolorze, lampa europejska. Jeszcze tylko belka pod zderzak no i największy problem chłodnica do klekota...
P.S izjawa, jeszcze raz wielkie dzięki kliknął bym pomógł (a raczej pomogła) ale w tym dziele nie można
Ostatnio zmieniony przez Pływak Pon Cze 15, 2009 00:00, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum