Wysłany: Czw Cze 18, 2009 09:31 [R75] Kontrolka w kształcie żarówki
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
Dzień dobry, to moje pierwsze zapytanie, gdyż jestem tutaj nowa , zapala mi się kontrolka przypominająca rozświetloną żarówkę i po chwili gaśnie, z książki serwisowej niczego szczególnego się nie dowiedziałam z uwagi na język holenderski, domyśliłam się jedynie, że chodzi o którąś żarówkę. Czy ta kontrolka wskazuje konkretne światła, czy może odnosić się do wszystkich? Dziękuję za odpowiedź
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Gru 09, 2010 15:34, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 18, 2009 09:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Czw Cze 18, 2009 10:13
są dwie ikony rozświetlonej żarówki (z wykrzyknikiem i bez) na wyświetlaczu środkowym ,a w modelach z zestawem standardowym -ikonka żarówki z wykrzyknikiem.W obu przypadkach zapalenie sie ikonki żarówki z wykrzyknikiem, przy włączonym oświetleniu, świadczy o przepaleniu sie żarówki w obwodzie oświetlenia.Nie dotyczy to świateł przeciwmgłowych,bocznych kierunkowych,cofania i dodatkowego stopu.Ikonka bez wykrzyknika sygnalizuje zostawienie niewyłączonych świateł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum